Τζουντ Λο: Η περίπλοκη ερωτική ζωή του γόη του Χόλιγουντ

29 Ιανουαρίου 2022 17:00

Τζουντ Λο: Η περίπλοκη ερωτική ζωή του γόη του Χόλιγουντ

Όταν η συμπρωταγωνίστριά του Naomi Watts τον περιέγραφε ως «τον πιο όμορφο άντρα που περπάτησε ποτέ στη γη», μπορούμε να πούμε ότι ο Jude Law είναι δημοφιλής στις κυρίες.

Η Watts (η οποία αποκάλεσε επίσης τον Law “μια απολύτως τέλεια ελαιογραφία” όταν το People τον ονόμασε ως τον πιο σέξι άντρα στη ζωή) εμφανίστηκε απέναντι από τον Βρετανό καρδιοκατακτητή στην ταινία I Heart Huckabees, που κυκλοφόρησε το 2004.

Ο πρώτος γάμος του Law δεν είχε τελειώσει πολύ και ο ήταν ένας από τους πιο κατάλληλους εργένηδες του Χόλιγουντ, με γυναίκες προφανώς να κάνουν ουρά για να προσπαθήσουν να τον πιάσουν.

Έχει συνδεθεί με δεκάδες διάσημες γυναίκες τα χρόνια που ακολούθησαν, καθώς και με μια σειρά από άγνωστες καλλονές.

Ενώ ορισμένες από τις υποτιθέμενες σχέσεις του παραμένουν θρύλος, άλλες επιβεβαιώθηκαν με φωτογραφίες και, κάποιες ακόμα και με… παιδιά.

Ο Law έχει συνολικά έξι παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες. Ενώ ο σούπερ-σταρ φέρεται να τα έχει βρει με την μητέρα του τελευταίου του παιδιού, ο δρόμος για το ευτυχισμένο μέρος του ήταν μακρύς και χτυπημένος από σκάνδαλα.

Σε ένα στάδιο, το όνομα του ηθοποιού έγινε συντομογραφία της απιστίας, όπως αποδεικνύεται από ένα αστείο σε βάρος του στο Sex and the City 2.

«Τέτοια μικρά πράγματα παγώνουν το αίμα μου», είπε στην Telegraph. «Θα έμενα απολύτως ανάπηρος». Είναι προφανώς ένας αλλαγμένος άνθρωπος στις μέρες μας, αλλά θα σβήσει ποτέ το άγριο παρελθόν του;

Από τους ισχυρισμούς για πάρτι με σουίνγκερ μέχρι μυστικά ραντεβού με στάρλετ του Χόλιγουντ, ας ρίξουμε μια βαθιά βουτιά στην περίπλοκη ερωτική ζωή του Τζουντ Λο.

Η ανταλλαγή συντρόφων

Ο Τζουντ Λο γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, την ηθοποιό Sadie Frost, στα γυρίσματα της αστυνομικής δραματουργίας Shopping το 1994.

Η Frost ήταν παντρεμένη με τον Gary Kemp των Spandau Ballet εκείνη την εποχή, αλλά έπεσε με τα μούτρα στον 19χρονο συμπρωταγωνιστή της.

«Η δύναμη της αγάπης που ένιωσα για τον Τζουντ και η έντονη φιλοδοξία του με έκανε να νιώθω εκτός ελέγχου», είπε η Φροστ στο βιβλίο της Crazy Days, το οποίο έδωσε στους αναγνώστες μια εικόνα για αυτό που ο Τύπος ονόμασε «The Primrose Hill set .

“Αυτό το πολυτελές μέρος του Λονδίνου φιλοξενούσε μια σειρά από καυτά νεαρά αστέρια εκείνη την εποχή, και προφανώς διοργανώνονταν ηδονικά πάρτι σε τακτική βάση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γάμος του Law και της Frost άρχισε να καταρρέει όταν αποφάσισαν να επιταχύνουν τα πράγματα.

Σε ένα ρεπορτάζ-βόμβα του παλιού βρετανικού ταμπλόιντ The News of the World, ισχυρίστηκε ότι οι ηθοποιοί αντάλλαξαν.

Παρτενέρ με τον ντράμερ των Supergrass Danny Goffey και την τραγουδίστρια κοπέλα του (και τώρα σύζυγό του), Pearl Lowe.

Πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο Λο ερωτεύτηκε τη Λόου και αυτή ήταν η αρχή του τέλους για εκείνον και τη Φροστ.

“Όταν το έμαθε η Sadie, εξοργίστηκε και έπρεπε να ηρεμήσει από έναν μετανιωμένο Τζουντ”, είπε ένας από τους γνώστες. Ο Λο διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της ταμπλόιντ, αλλά ο Φροστ είπε: «Η ιστορία είναι σωστή —αν και θα ήθελα να μην ήταν».

Έπρεπε να παλέψει σκληρά

Η Sadie Frost πάλεψε με την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Jude Law. Τα προβλήματά της φέρεται να ξεκίνησαν αφότου γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, ο Ράφερτι, το 1996.

“Ο Τζουντ έλειπε πολύ, ενώ καθόμουν στον καναπέ, παχύνοντας και με έπιανε μια ενοχλητική αίσθηση ότι έβαζα σε κίνδυνο την αγάπη μου”, έγραψε στο Crazy Days.

Στο βιβλίο της, η Φροστ αποκάλυψε ότι κατέφυγε στον αυτοτραυματισμό μετά από μια νύχτα σκληρού πάρτι.

Που την έκανε να αισθάνεται συντριπτικά ένοχη. «Φάνηκα να έχω κόψει τον εαυτό μου», θυμάται. «Δεν ένιωθα πανικό μέσα μου — απλώς ένιωθα κενός».

Η Φροστ πήρε τη βοήθεια που χρειαζόταν και έγινε κυρία Τζουντ Λο τον επόμενο χρόνο. Το ζευγάρι μετακόμισε στην πόλη.

Για την καριέρα του Law και υποδέχτηκε την κόρη τους, Iris, το 2000, οπότε τα προβλήματα του Frost επέστρεψαν.

«Όσο περισσότερο έπρεπε να κοινωνικοποιούμαστε στα μεγάλα δείπνα στο Χόλιγουντ, τόσο περισσότερο ένιωθα την αυτοεκτίμησή μου να ξεφεύγει», είπε.

Η επιλόχεια κατάθλιψή της επανήλθε πιο δυνατή από ποτέ όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της, ο Ρούντι, το 2002.

Ο ατζέντης της Φροστ κανόνισε έναν έλεγχο ψυχικής υγείας γι’ αυτήν και όταν η ηθοποιός προσπάθησε να βάλει τέλος στην αξιολόγηση, τέθηκε σε περιορισμό για 28 ημέρες.

Σύμφωνα με έγγραφα που έλαβε το Reuters, η Frost κατηγόρησε τη Law για την επιδείνωση της κατάστασής της.

Η μητέρα τριών παιδιών ισχυρίστηκε ότι η συμπεριφορά του συζύγου της σταρ του κινηματογράφου προς το τέλος την ανάγκασε να αναζητήσει θεραπεία για την κατάθλιψη σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Ο γάμος διαλύθηκε επίσημα το 2003.

 

Η Σιένα Μίλερ

Ο Jude Law δεν έχασε πολύ χρόνο για να προχωρήσει μετά τον χωρισμό του από τη Sadie Frost. Οι όροι του διαζυγίου τους ήταν ακόμη υπό διαπραγμάτευση.

Όταν οι φωτογραφίες από παπαράτσι με τον ηθοποιό να πλησιάζει πολύ τη συμπρωταγωνίστριά του στον Άλφι, Σιένα Μίλερ, κυκλοφόρησαν στον Τύπο, πυροδοτώντας φήμες για σχέση.

«Όλα αυτά ήταν δυσανάλογα», είπε ο Μίλερ στην Evening Standard του Λονδίνου το 2003. «Ήταν απλώς λίγο διασκεδαστικό.

Και ενώ μπορεί να φαινόταν σαν να με φιλούσε, δεν ήταν τίποτα τέτοιο». Η Μίλερ ξεκαθάρισε ότι δεν αισθανόταν άνετα να συζητά για τον Λο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αλλά είπε ότι οι άνθρωποι στη δουλειά της συχνά «ερωτεύονται λίγο… σε κάποιο καλλιτεχνικό επίπεδο».

Όταν λίγους μήνες αργότερα ρωτήθηκε για την κατάσταση της σχέσης τους, ο Λο ήταν ασαφής με την απάντησή του, ούτε επιβεβαιώνοντας ούτε αρνούμενος τη σχέση του με την Μίλερ.

“Φαίνεται ότι θα γράψουν οτιδήποτε αυτή τη στιγμή”, είπε ο σταρ στον The Guardian όταν ρωτήθηκε για όλη την προσοχή των ταμπλόιντ.

Ωστόσο, φαίνεται σαν να προσπαθούσε να διώξει τους ανθρώπους από όσα συνέβαιναν, επειδή την ημέρα των Χριστουγέννων του επόμενου έτους, ο Law της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο Τζουντ αγόρασε στη Σιένα ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι», είπε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού. Αυτό που δεν έκανε, σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν να ενημερώσει την πρώην του.

Οι μυημένοι δήλωσαν στο Evening Standard ότι ο νόμος επέτρεπε στα παιδιά να ανακοινώσουν τα νέα στον Φροστ, ο οποίος λέγεται ότι «ενοχλήθηκε» όταν το έμαθε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Τζουντ Λο και η Σκάρλετ Γιόχανσον

Πριν γονατίσει και ζητήσει από τη Σιένα Μίλερ να τον παντρευτεί το 2004, ο Τζουντ Λο λέγεται ότι είχε βγει ραντεβού χαμηλών τόνων με μια ανερχόμενη στάρλετ που λέγεται Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η οποία ήταν φρεσκαρισμένη στο αστέρι της, κάνοντας στροφή απέναντι στον Μπιλ Μάρεϊ στο Χαμένοι στη Μετάφραση.

Ο Λο φέρεται να ήταν 31 ετών εκείνη την εποχή, ενώ η Γιόχανσον ήταν μόλις 19. Ίσως λόγω της διαφοράς ηλικίας (ή του γεγονότος ότι ο Λο υποτίθεται ότι ήταν πολύ αγαπημένος με τον Μίλερ τότε).

Οι δυο τους φέρεται να αναζήτησαν μια ήσυχη γωνιά στο μπαρ του πολυτελούς ξενοδοχείου Dorchester του Λονδίνου, όπου κανείς δεν θα τους ενοχλούσε.

“Και οι δύο χαμογελούσαν”, είπε ένας ανώνυμος θαμώνας στο News of the World. “Όταν έφυγαν ο Τζουντ της έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί. Ήταν πολύ κοντά.”

Σύμφωνα με την πηγή της ταμπλόιντ, η Μίλερ γινόταν όλο και πιο επιφυλακτική με τη Γιόχανσον εκείνη την εποχή.

Λέγεται ότι ήταν σε έξαρση καθώς ο Λο ταίριαζε με τη νεότερη γυναίκα στα βραβεία BAFTA εκείνη τη χρονιά.

«Στη Σιένα δεν άρεσε ο Τζουντ να μιλάει λίγο με τη Σκάρλετ», είπε φίλος του ζευγαριού, ο οποίος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η Μίλερ δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να βρει τον Λο στο τηλέφωνο.

Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, αν και η Page Six αναγνώρισε το Law ως έναν από τους άντρες στον «καθρέφτη» της Johansson όταν εξιστόρησε το ρομαντικό παρελθόν της το 2017.

Το… απασχολημένο 2007

Δυστυχώς, οι προσπάθειες του Jude Law και της Sienna Miller να επιδιορθώσουν τη σχέση τους μετά το Nanny-gate κατέληξαν σε αποτυχία.

Μέχρι το 2007, ο σταρ του Sleuth ήταν μόνος και, προφανώς, ήταν περισσότερο από έτοιμος να συναναστραφεί.

Ο Λο συνδέθηκε με πολλές γυναίκες εκείνη την εποχή, μερικές από αυτές σχετικά άγνωστες, άλλες εξίσου διάσημες με αυτόν.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που αναφέρθηκαν ήταν η Lindsay Lohan, αν και καμία απόδειξη δεν έγινε ήταν απόλυτη.

Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, εμφανίστηκαν αναφορές που έλεγαν ότι ο Law είχε ερωτευτεί ακόμα μια συμπρωταγωνιστρια του – αυτή τη φορά, ήταν η Natalie Portman.

Η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Law στο Closer και ενώθηκε ξανά μαζί του για το My Blueberry Nights.

«Ο Τζουντ πιστεύει ότι είναι όμορφη και τα πάνε πολύ καλά», είπε ένας φίλος.

Τον Απρίλιο, πηγές του People ισχυρίστηκαν ότι η Kim Hersov, η γεννημένος στην Αμερική συντάκτρια του βρετανικού περιοδικού Harper’s Bazaar, ήταν η νέα κοπέλα του Law.

Λέγεται ότι ο ηθοποιός έδιωξε την Χέρσοφ σε εξωτικές διακοπές (οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να επισκέπτονται ένα αρχαίο φρούριο στο Ρατζαστάν της Ινδίας).

Αλλά προφανώς δεν ήταν γραφτό. Η κομψή συντάκτρια του περιοδικού εξαφανίστηκε από τη σκηνή και αντικαταστάθηκε από το γερμανικό μοντέλο και ηθοποιό Susan Hoecke.

Ο Law και η Hoecke εθεάθησαν στο Βερολίνο μαζί, να δειπνούν σε ένα κομψό εστιατόριο πριν επιστρέψουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ανέφεραν δημοσιεύματα. Και μετά ήρθαν οι φήμες ότι ο Λο και το στραβοπάτημά του στην οθόνη στο The Holiday, η Cameron Diaz, ήταν στην πραγματικότητα κάτι περισσότερο από φίλοι.

Η Samantha Burke

Η Αγγλίδα μοντέλο Lily Cole με τα κόκκινα μαλλιά εθεάθη να φεύγει από το διαμέρισμα του Jude Law στα μέσα του 2008, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είχε αφήσει ένα μοντέλο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού έγκυο.

Η είδηση ότι η Samantha Burke επρόκειτο να γεννήσει το τέταρτο παιδί του Law ήρθε από το πουθενά και η Αμερικανή δεν κατονομάστηκε όταν η εκπρόσωπος του Law κυκλοφόρησε μια περίεργη δήλωση που προειδοποιούσε τους ανθρώπους να μην ασχοληθούν με την προσωπική του ζωή.

«Αυτό είναι ένα εντελώς ιδιωτικό θέμα και δεν θα γίνουν άλλες δηλώσεις», είπε. Ο ηθοποιός φέρεται να ζήτησε ένα τεστ πατρότητας .

Πριν από την επίτευξη οποιασδήποτε συμφωνίας, κάτι που εξόργισε την οικογένεια της Μπερκ, η οποία τον κάλεσε να συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε ένας «Άγγλος κύριος».

Το δεύτερο εκτός γάμου παιδί

Κι ενώ ο ηθοποιός προσπαθούσε για άλλη μια φορά να φτιάξει τα πράγματα με τη Σιένα Μίλερ, ανακάλυψε ότι η Samantha Burke ήταν έγκυος.

Κάτι που προφανώς δεν βοήθησε τις πιθανότητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβλεπε την ηθοποιό Ρουθ Γουίλσον για λίγο, και λέγεται ότι τον είχαν πιάσει μάλλον με το μοντέλο Αλίσια Ρούντρι.

Ο Law ήταν πάλι ένας «στόχος» για μίντια, αλλά προφανώς δεν είχε μάθει το μάθημά του. Λίγο καιρό αφότου διασταυρώθηκε για πρώτη φορά με την τραγουδίστρια Catherine Harding (γνωστή και ως Cat Cavelli) σε μια βραδινή έξοδο στο Λονδίνο.

Π Law απέκτησε ένα πέμπτο παιδί. «Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ στο Σόχο και το κάναμε», είπε η Χάρντινγκ στη Mirror. “Δεν σχεδίαζα να κάνω μωρό. Απλώς συνέβη”.

Ο ευτυχισμένος γάμος…

Ο Τζουντ Λο εισήχθη στη συμπεριφορική ψυχολόγο Phillipa Coan από έναν κοινό φίλο στις αρχές του 2015 και ήταν η αρχή για κάτι ξεχωριστό.

Όταν ο Law κάθισε για μια συνέντευξη με την Telegraph τον Ιανουάριο του 2020, ήταν ακόμα δυνατοί.

“Έχουμε μια απίστευτα σταθερή και υγιή, υπέροχη οικογενειακή ύπαρξη και αυτό περιλαμβάνει τα παιδιά μου που είναι νεαροί ενήλικες… και μετά οι νεότεροι είναι τόσο πολύ χαρούμενοι.

Και τόσο διασκεδαστικοί”, είπε το αστέρι του Fantastic Beasts. Όταν ρωτήθηκε αν σχεδίαζε να προσθέσει κι άλλα παιδιά στο ήδη μεγάλο πακέτο του, ο ηθοποιός είπε ότι θα ήταν «απολύτως» έτοιμος.

“Γιατί όχι; Είμαι πολύ τυχερός που ασχολούμαι με κάποιον που είμαι τρελά ερωτευμένος. Η ιδέα να κάνω περισσότερα παιδιά θα ήταν απλά υπέροχη.”

Φαίνεται ότι ο Λο κάτι ήξερε τότε. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Coan ήταν έγκυος και ο Law το είπε δημοσίως τον Σεπτέμβριο του 2020 στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

Όταν ο Φάλον ρώτησε τον Λο τι είχε κάνει κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορωνοϊό, αποκάλυψε ότι έκανε ένα κομμάτι του κήπου του «λαχανόκηπο». «Α, και επίσης, έκανα ένα μωρό», πρόσθεσε. «Οπότε ορίστε».

Ο Λο τα χαρακτήρισε «πραγματικά υπέροχα» νέα και είπε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ένιωσαν «ευλογημένοι» που μπορούσαν «απλώς να φωλιάσουν» ως οικογένεια.