Ο μιντιάκιας: το μεγάλο κόλπο του Alpha με τον Σασμό

31 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: το Mega «έκοψε» τον Κοψιάλη από το X-Factor

Στον Alpha είναι αποφασισμένοι να ρίξουν και του χρόνου όλο το βάρος στη μυθοπλασία. Ο Σασμός είναι οδηγός για τη συνέχεια που αναμένεται ακόμη πιο δυναμική για το κανάλι. Βέβαια, αυτό που πρέπει να συμφωνηθεί πρώτα από όλα είναι να συνεχιστεί ο Σασμός και τη νέα χρόνια.

Ο μιντιάκιας: το μεγάλο κόλπο του Alpha με τον Σασμό.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι πλευρές θεωρούν ότι το θέμα είναι τυπικό, αλλά στην τηλεόραση κάτι τελειώνει όταν πέφτουν και οι υπογραφές. Μάλιστα, επειδή ο Alpha ετοιμάζει πολλές σειρές του χρόνου, ετοιμάζει και το μεγάλο κόλπο με τον Σασμό τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι τέσσερις όπως φέτος. Μόνο που τα επεισόδια θα είναι διπλά Δευτέρα και Πέμπτη. Για να χωρέσουν και οι άλλες δυνατές σειρές του τις άλλες ημέρες. Πρωτότυπη απόφαση που δεν χαλάει καθόλου τους φαν του Σασμού.

Μια και ο λόγος για τον Alpha, αναβιώνει το Πλάκα κάνεις που παρουσίαζαν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Δημήτρης Βλάχος πριν από περίπου δέκα χρόνια. Μάλιστα έχει βρει και τους νέους παρουσιαστές. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα.

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Γιώργος Θεοφάνους στο Open. Και ο Γιάννης Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή του. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι τη νέα σεζόν ο πασίγνωστος μουσικός μπορεί να εμφανιστεί με δύο εκπομπές στο κανάλι. Ως παρουσιαστής.

Αλλαγή στα σχέδια του ΣΚΑΪ. Όπως όλα δείχνουν το Κόκκινο Δωμάτιο θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όχι τώρα. Πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου. Η σειρά βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu.

Μία μικρή ανατροπή έγινε στον Εκατομμυριούχο που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 τον Μάρτιο. Δεν πρόκειται να προβάλλεται το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν η πρώτη σκέψη, αφού το κανάλι το θέλει για το καθημερινό πρόγραμμά του. Όσο για τον παρουσιαστή, δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.