Τροχαίο για τον Πάνο Χαρίτο: Αυτοκίνητο τον έριξε στην άσφαλτο, ενώ ήταν στη μηχανή του

11 Απριλίου 2019 20:00

Τέλος καλό, όλα καλά. Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Πάνος Χάριτος, όταν αυτοκίνητο τον παρέσυρε με τη μηχανή του και τον έριξε στην άσφαλτο.

Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας  κι απέδωσε τα ελαφριά τραύματά του στον εξοπλισμό του.

Με ανάρτηση του στο Facebook,  προτρέποντας τους φίλους και τους ακολούθους του που οδηγούν ή ανεβαίνουν σε μηχανή, να επενδύσουν στην ασφάλειά τους. «Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές», επισημαίνει και προσθέτει: «Τελικά η καλύτερη επένδυση στην ασφάλεια για κάθε μοτοσικλετιστή είναι το κράνος, το μπουφάν κι ένα καλό παντελόνι μηχανής. Το τελευταίο δεν το φόρεσα σήμερα. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης, όταν ο οδηγός του διπλανού οχήματος αποφάσισε να στρίψει δεξιά από την αριστερή λωρίδα (κι εμένα δίπλα του), ήταν η πτώση μου με ταχύτητα και με το κεφάλι στην άσφαλτο. Φοράτε κράνος και ρούχα μηχανής. Πραγματικά, σώζουν ζωές», προσθέτει.

Και ολοκλήρωσε: «Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Ασκληπιείο Βούλας και τα παιδιά της ομάδας Δίας που αν και είχαν τελειώσει τη βάρδια τους σταμάτησαν κι έμειναν δίπλα μου για όσο χρειάστηκε στο δρόμο». Σιδερένιος, συνάδελφε.