Σασμός: τα τέσσερα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022

2 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Σασμός: τα τέσσερα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022

Η πολύ επιτυχημένη σειρά «Σασμός», πέρα από επαγγελματική καταξίωση φαίνεται ότι έφερε στους πρωταγωνιστές της και μεγάλη προσωπική τύχη. Τέσσερις από αυτούς ετοιμάζονται μέσα στο 2020 να παντρευτούν…

Σασμός: τα τέσσερα ζευγάρια που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2022.

Τάσος Νούσιας – Μαρλέν Καμίνσκι

Το ζευγάτι γνωρίστηκε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως έχει πει ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος σε γενικές γραμμές θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φλωτα της δημοσιότητας. Οί δύο τους έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Ιωάννα, η οποία είναι σήμερα 15 ετών και βέβαια είναι η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ακόμη, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Τάσος Νούσιας είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει φέτος. «Άλλωστε χρωστάμε ένα πάρτι στους φίλους μας», συμπλήρωσε γελώντας.

Ο ηθοποιός και η Γερμανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει την ευτυχία. Μέσα στο 2021 έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Γεωργία Κρασσά, έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Παράλληλα, διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές στα επαγγελματικά του καθώς πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί την αγαπημένη του και θα βαφτίσουν το μωρό τους. «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είνα ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας».

Τέλος, σε ερώτηση εάν είναι στα σχέδιά τους ένα δεύτερο παιδάκι, ο Ορφέας Αυγουστίδης προτιμά να έρθει μόνο του εάν είναι να έρθει και όχι να το προγραμματίσει: «Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψή του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργε φόβο και πλήξη».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός», ενσαρκώνοντας την κεντρική ηρωίδα, Αργυρώ Βρουλάκη. Που ζει έναν απαγορευμένο έρωτα με τον Αστέρη Σταματάκη που υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης. Στην πραγματική της ζωή έχει βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της στο πρόσωπο του γνωστού σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για τη γνωριμία και τον έρωτά της με τον γνωστό σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας ότι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι.

«Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Έχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα.

Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Άγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές. Δεν ζούμε μαζί. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε».

Εριέττα Μανούρη – Αναστάσης Ροϊλός

Τους τελευταίους μήνες έχει πλέον γίνει γνωστό ότι η Εριέττα Μανούρη που την παρακολουθούμε μέσα από την συμμετοχή της στην «Αγγελική» και ο Αναστάσης Ροϊλός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ζευγάρι. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι αυτή η σχέση επισημοποιήθηκε, αν και μυστικά.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Ερριέτα Μανούρη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Kαι από εκεί ξεκίνησε ο έρωτας τους. Ένας έρωτας που σύντομα τούς οδήγησε στη συγκατοίκηση και τώρα στο γάμο.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει το γεγονός. Eνώ πολλές φορές έχουμε δει κοινές τους εξόδους. Πάντως, οι δύο ηθοποιοί είναι πολύ ερωτευμένοι, και συγκατοικούν αφού έχουν δημιουργήσει την δική τους «φωλιά» στην Κυψέλη.

Μάλιστα εκτός από την συγκατοίκηση η Εριέττα Μανούρη και ο Αναστάσης Ροϊλός θα συνεργαστούν και επαγγελματικά. Στη θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Στην αρχή το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διακριτικό και ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όμως άρχισαν να πυκνώνουν -μέχρι που τα μέτρα για την πανδημία άρχισαν να γίνονται πιο αυστηρά.

Όπως λένε πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η Εριέττα και ο Αναστάσης αποφάσισαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους. Και μάλιστα σε πολύ κλειστό κύκλο. Ενώ θα περιμένουν το οριστικό τέλος της πανδημίας για να κάνουν έναν μεγάλο και ανοιχτό γάμο, όπως τον θέλουν και οι δύο.

Προς το παρόν συνεχίζουν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και να απολαμβάνουν την αγάπη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Περιοδικό Ciao