Ο Πάνος Καλλίδης προκαλεί και πάλι με τις απόψεις του: «Τι έχω να κερδίσω τελειώνοντας το σχολείο;»

23 Οκτωβρίου 2019 14:33

Καλλίδης

Για μία ακόμη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Πάνος Καλλίδης μας εκπλήσσει με τις… αιρετικές απόψεις του… Ο γνωστός τραγουδιστής σε δηλώσεις του θεωρεί ότι δεν έχει κανένα λόγο να τελειώσει το Γυμνάσιο και το Λύκειο, καθώς δεν έχει να… κερδίσει κάτι. Παράλληλα, η σύντροφός του, Λεάννα Μάρκογλου, τον στηρίζει απόλυτα στις απόψεις του περί ομοφυλοφιλίας. Τα όσα είπαν και οι δύο είναι… ξεχωριστά… το λιγότερο!
«Δεν είμαι αμόρφωτος, είμαι αγράμματος. Έχω πάει δημοτικό μόνο. Δεν υπάρχει λόγος να τελειώσω τώρα το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Έχω να κερδίσω κάτι; Τι να κερδίσω; Εγώ απαιτείται να μπορώ να μιλήσω στην ψυχή του ανθρώπου, του ακροατή. Σε αυτό νομίζω πρέπει να δουλέψω. Να ασχοληθώ με τη φωνή μου πρέπει, και όχι με τα σχολεία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.
Η Λεάννα Μάρκογλου τόνισε, ρητά, στη συνέχεια: «Εννοείται και θα τον υποστηρίξω! Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και η άποψή μου ίδια. Θα τον στηρίξω γιατί είναι και τα δικά μου πιστεύω έτσι».

https://youtu.be/fB5w80QjuB0