Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: «Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ»

3 Φεβρουαρίου 2022 09:26

Ελίνα Παπίλα - Γιώργος Καρτελιάς: «Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ»

Οι παρουσιαστές του Breakfast @Star ήταν οι χθεσινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησαν για την ραδιοφωνική και τηλεοπτική τους συνεργασία.

Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: «Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ».

«Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση πάντα μάζευα τα λουριά. Είναι η συνέχειά μου». Είπε η Ελίνα Παπίλα.

Ενώ ο Γιώργος Καρτελιάς συνέχισε:

«Κάποιοι ακροατές ρωτούσαν αν είμαστε ζευγάρι και εγώ απαντούσα “ναι”. Βρέθηκα ξαφνικά με 4 παιδιά. Τσακωνόταν στο σπίτι με τον άντρα της και τα άκουγα εγώ. Παντρεύτηκα τη διαιτολόγο μου. Με αδυνάτισε και με παντρεύτηκε. Ο πατέρας μου είχε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έτσι μπήκε στη ζωή μου».

Για την ραδιοφωνική τους συνεργασία είπαν

«Τσακωθήκαμε το 2009, γύρισα το 2010, το 2015 ήρθε σε ρήξη η σχέση μας, πήγα σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό και γύρισα μετά από τρία χρόνια και κάναμε μαζί πρωινή εκπομπή», δήλωσε η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς συμπλήρωσε: «Δεν τσακωνόταν ποτέ μαζί μου, με άλλους τσακωνόταν».

Το Breakast at Star ήρθε ξαφνικά

Γιώργος Καρτελιάς: «Πήραν στο τηλέφωνο του σταθμού. Μου είπαν ότι θέλουν ραντεβού. Το είπα στην Ελίνα και μου λέει δεν πάω πήγαινε μόνος σου. Μετά από δύο μέρες ξαναπήραν και λέω πάμε για έναν καφέ. Πάθαμε σοκ με την πρόταση».

Ελίνα Παπίλα: «Πήρα τον άντρα μου κατευθείαν τηλέφωνο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά κολακεύτηκα πάρα πολύ. Περιμέναμε πάνελ. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η τηλεόραση».