Πέτρος Φιλιππίδης: η έκπληξη που του έκανε ο γιος του – Αρραβώνας στη φυλακή!

6 Φεβρουαρίου 2022 09:20

Πέτρος Φιλιππίδης: η έκπληξη που του έκανε ο γιος του - Αρραβώνας στη φυλακή!

O 24χρονος Δημήτρης από την πρώτη ημέρα που έσκασε το σκάνδαλο Φιλιππίδη, πριν έναν χρόνο περίπου, εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Πάντα ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και ασχολείται με την υποκριτική και έχει όνειρα και στόχους, εν τούτοις απέφευγε πάντα τα φωτογραφικά φλας και τις κάμερες.

Πέτρος Φιλιππίδης: η έκπληξη που του έκανε ο γιος του – Αρραβώνας στη φυλακή!

Άλλο πόσο, όταν η οικογένεια του μπήκε στο μάτι του κυκλώνα, από τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα του. Από τρεις γυναίκες συναδέλφους του και την προφυλάκισή του στις φυλακές της Τρίπολης. Τώρα ένα χρόνο μετά το όνομα και η παρουσία του εμφανίζεται στο προσκήνιο για ένα και μοναδικό λόγο. Για την έμπρακτη στήριξη που δίνει στον πατέρα του αλλά και για τα ευχάριστα νέα που του μετέφερε στην φυλακή. Και έκαναν τον Πέτρο Φιλιππίδη να κλάψει από χαρά, αυτή την φορά…

Η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης βρέθηκε με την αγαπημένη του, στην Τρίπολη και στο επισκεπτήριο του πατέρα του. Εκεί εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές καθώς ανακοίνωσε στον πατέρα του. Τον αρραβώνα με την αγαπημένη του και την απόφαση να συγκατοικήσουν σε μικρό διαμέρισμα του κέντρου κοντά στην θεατρική σκηνή που εμφανίζεται. Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανώς συγκινημένος και φορτισμένος από όλα αυτά που του συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό έβαλε σε κλάματα. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν κλάματα χαράς. Ο Δημήτρης μετά βίας κατάφερε να συνεφέρει τον πατέρα του που ξέσπασε σε λυγμούς.

Η υπέροχη αγκαλιά και η μοναδική αυτή στιγμή, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει κανείς στον ηθοποιό. Μετά από όλα αυτά που έχει περάσει τους τελευταίους μήνες. Μια στιγμή χαράς που έμοιαζε με αιωνιότητα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από αυτή την επίσκεψη, ο Πέτρος δείχνει σημάδια ανάκαμψης και μεγαλύτερης κοινωνικότητας, όταν προαυλίζεται στον χώρο των φυλακών.

Γάμος μετά τον εφιάλτη

Πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόσχεση των δυο αντρών, ήταν ότι μετά την αποφυλάκιση -που η πλευρά Φιλιππίδη θεωρεί δεδομένη- θα γίνει ο γάμος των ερωτευμένων παιδιών σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Και μόνο αυτή εικόνα είναι αρκετή για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Να παίρνει κουράγιο και να αντέχει όλες τις ψυχολογικές πιέσεις. Εξάλλου πλησιάζει σιγά σιγά μια σειρά δικών που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο είτε για καλό είτε για κακό.

Όπως και να έχει ο ηθοποιός, με άλλη νοοτροπία και σαφέστατα με πολύ καλύτερη διάθεση περιμένει πως και πως να ξεκινήσει η διαδικασία εκδίκασης των περιπτώσεων έτσι ώστε και εκείνος να μην ζει στην αβεβαιότητα και σίγουρα για να ξεφύγει από το βαρύ κλίμα των φυλακών στην Τρίπολη που σίγουρα του έχει ρίξει πολύ την ψυχολογία. Ο ίδιος τις τελευταίες ημέρες επικοινωνεί και με τους δικηγόρους του, δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση συνεννόησης και οι μαύρες μέρες τις ηθελημένης απομόνωσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Βόλτα στο Ζάππειο

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις,ο Δημήτρης Φιλιππίδης έκανε έναν περίπατο με την αγαπημένη του πριν από μία εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας. Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του βρέθηκε στο Ζάππειο και πέρασε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα διάλειμμα από την απαιτητική καθημερινότητά του.

Ο 24χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην υποκριτική και κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάτρου, ενώ όλοι μιλούν για έναν εξαιρετικό ηθοποιό που προσπαθεί να αφήσει πίσω όλα όσα έχουν συμβεί και να χαράξει τη δική του πορεία. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης χαλαρός και πιασμένος χέρι-χέρι με τη σύντροφό του απόλαυσε τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα του Δημήτρη Φιλιππίδη

Ο γιος του Πέτρου Φιλλιπίδη, Δημήτρης εμφανίζεται σε αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που… σπάει τα κοντέρ στα μηχανάκια της AGB. Και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς! Και φέτος στην ΕΡΤ, προβάλλονται οι τηλεοπτικές σειρές «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» και «Η τούρτα της Μαμάς». Μια πλειάδα ηθοποιών απαρτίζουν τις τρεις σειρές. Αλλά κανείς δεν έχει πάρει είδηση πως στα «Καλύτερά μας Χρόνια» ο 24χρονος γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης έκανε την εμφάνισή του. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έπαιξε σε αρκετά επεισόδια υποδυόμενος τον «Αλέξανδρο» τον φίλο της «Μάρθας», με την οποία ήταν τρελά ερωτευμένος ο «Αντώνης Αντωνόπουλος» στον πρώτο κύκλο προβολής. Και για χάρη της βρέθηκε ακόμη και στη φυλακή.

Σε μια από τις σπανιότατες αναφορές στον μοναχογιό του ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε πει σε τηλεοπτική του, συνέντευξη:

«Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο”. Και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρόνων. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει, αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική, αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά…

πηγή: Spirto