Ο μιντιάκιας: αποχώρηση-βόμβα του πρωταγωνιστή αγαπημένης σειράς

8 Φεβρουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: αποχώρηση-βόμβα του πρωταγωνιστή αγαπημένης σειράς

Σήμερα θα ξεκινήσουμε τη στήλη με ένα κουίζ. Σε ποια σειρά, πολύ αγαπημένη στο τηλεοπτικό κοινό, είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο πρωταγωνιστής; Και αν συμβεί αυτό, τότε τινάζονται στον αέρα τα σχέδια της παραγωγής να συνεχιστεί η συγκεκριμένη σειρά και τη νέα σεζόν.

Ο μιντιάκιας: αποχώρηση-βόμβα του πρωταγωνιστή αγαπημένης σειράς.

Συμφωνία ανανέωσης δεν υπήρχε ακόμη, αλλά όλοι έλεγαν ότι η σειρά θα παίζει και του χρόνου. Πλέον στον ορίζοντα φαίνεται η μεγάλη ανατροπή. Η αποχώρηση δεν οφείλεται σε κακές σχέσεις με τους άλλους πρωταγωνιστές όπως ακούστηκε. Αυτή η φήμη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι λόγοι λέγεται ότι είναι καθαρά επαγγελματικοί. Και ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής θέλει να κλείσει σε άλλη σειρά που βρίσκεται στα σκαριά. Σε αντίπαλο κανάλι που μπαίνει πολύ δυνατά στον χώρο της μυθοπλασίας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μην είναι ο μοναδικός που θα φύγει από τη σειρά. Γιατί φαίνεται και άλλη αποχώρηση-βόμβα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης επιστρέφει στην τηλεόραση ως παρουσιαστής (και όχι μόνο). Σας έχουμε αποκαλύψει τη συμφωνία του με τον Alpha για το Πλάκα κάνεις, μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα. Μόνο που το κανάλι θέλει τον τραγουδιστή και για άλλα πρότζεκτ. Και οι πρώτες κουβέντες έχουν ήδη γίνει.

Στη Γη της Ελιάς μπαίνει η Χρύσα Παππά και ακολουθεί ο Στέφανος Μιχαήλ. Και οι δύο από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Γεωργίου. Οπότε να περιμένουμε σε λίγο καιρό να δούμε στη σειρά και τον Αντρέα και τον Κούλλη Νικολάου. Και όταν εμφανιστούν ξέρετε τι θα σημαίνει.

Ότι η Γη της Ελιάς οδεύει ολοταχώς και για δεύτερη σεζόν. Δεν πρόκειται να εμφανιστούν μόνο για πέντε-δέκα επεισόδια. Ήδη οι συζητήσεις να πάει η σειρά και του χρόνου έχουν ξεκινήσει. Πάντως, οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει αφού πρέπει να τατκοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες προτού βγουν οι ανακοινώσεις.

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τον ΑΝΤ1 η παραμονή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι. Εξαρτάται τι εννοούμε με το θέμα χρόνου. Μπορεί να είναι τώρα, μπορεί και το καλοκαίρι. Γιατί ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι υπάρχει μία λεπτομέρεια που μπορεί αν εξελιχθεί σε αγκάθι. Για να δούμε…