Ποιoς είναι ο μασίστας που έβγαλε νοκ ουτ τον Κουτσόπουλο

7 Φεβρουαρίου 2022 23:10

Ο Μανώλης Σπύρου, τον οποίο γνωρίσαμε από τη διαφήμιση γνωστής τσίχλας στον ρόλο του θηριώδους αυστηρού πατέρα, «χτυπάει» ξανά μέσα από την τηλεόραση. Ο bodybuilder με τις πολλές διακρίσεις πρωταγωνιστεί αυτή τη φορά στο τρέιλερ του Μaster Chef και κάνει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να … “μασήσει”.

«Μου άρεσε το σενάριο » λέει ο Μανώλης χαριτολογώντας και συνεχίζοντας αποκαλύπτει

Το κλίμα στα γυρίσματα του τρέιλερ ήταν εξαιρετικό. Αν και κράτησε μερικές ώρες το διασκέδασα αρκετά. Μάλιστα υπήρχαν και στιγμές που σταματούσαμε το γύρισμα από τα γέλια”. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει «έδεσε» σχεδόν αμέσως με τον συμπρωταγωνιστή μου. «Όταν με είδε πρώτη φορά στο ρινγκ σάστισε. Είναι και η διάφορα ύψους…ωστόσο εγώ για να σπάσω τον πάγο του είπα ότι θα του κάνω προξενιό την δίδυμη αδερφή μου » τονίζει ο Μανώλης Σπύρου ο οποίος στο τέλος των γυρισμάτων είπε στον διακεκριμένο σεφ “αδικείσαι. Θα πρέπει να γίνεις ηθοποιός και να παίζεις σε κωμωδίες” βλέποντας τις γκριμάτσες που έκανε αλλά και πως εκτός από τη μαγειρική φάνηκε να έχει ταλέντο και στην υποκριτική.

Και μπορεί να ψαρώνει τους πάντες όταν τον γνωρίζουν όμως ο Μανώλης Σπύρου για να χαλαρώσει κλείνεται στην κουζίνα και δημιουργεί. Ωστόσο οι δυο άντρες δεν μίλησαν καθόλου για μαγειρική αλλά ήθελαν να τελειώσει το γύρισμα και να έχουν δώσει το 100% του εαυτού τους. Και αυτό φάνηκε άλλωστε και στην μικρή οθόνη.

Όσο για το πως πήρε τον ρόλο στο σποτ, αν και έχει κάνει πολλά διαφημιστικά και έχει συμμετάσχει εκτός από αγώνες και σε κινηματογραφική ταινία, ο ίδιος μας αποκαλύπτει “Είχα κάνει ένα κάστινκ στο γραφείο που είμαι και μου πρότειναν το master chef. Φυσικά και δέχτηκα ενώ όταν άκουσα το σενάριο ενθουσιάστηκα”.

Ο Μανώλης είναι οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο body building, έχει ύψος 2,02 μ. και ζυγίζει 125 κιλά! Από νεαρή ηλικία ήθελε να «χτίσει» το κορμί του, όχι όμως με σκοπό την επίδειξη και τη συμμετοχή του σε αγώνες, αλλά, όπως λέει, «για να αισθάνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Πηγή: εφημερίδα spirto