Αντώνης Καφετζόπουλος: «Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω»

9 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή Αυτός κι ο άλλος στην ΕΡΤ και μίλησε για την εγκατάσταση της οικογένειάς του από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, ενώ έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για την φιλία του με την ηθοποιό και ποιήτρια Κατερίνα Γώγου.

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω».

Τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασης στην Ελλάδα

«Εγώ ως παιδί ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη. Γιατί ερχόμασταν στη Δύση, στο πιο ανοιχτό, πιο ελεύθερο, πιο φιλελεύθερο. Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, αν και δεν κάνω εύκολα φίλους. Βρήκα εδώ όμως κάτι μακρινά ξαδέλφια που είχαν μια παρέα τότε και προσχώρησα σε αυτούς. Οι συμμαθητές δεν είπαν ποτέ τίποτα, ούτε υπήρχαν ρατσιστικές συμπεριφορές, αλλά υπήρχαν καθηγητές που ήταν ρατσιστές και με αντιμετώπισαν ως πρόσφυγα»

Έχει ενοχές που δεν συμπαραστάθηκε στην Κατερίνα Γώγου

«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.

Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν.

Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο, και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα»

Η έξυπνη επαγγελματική του κίνηση

«Το ότι έκανα ένα καλό συμβόλαιο και μετά επέκτεινα αυτό το συμβόλαιο με την εταιρεία Γερμανός κι επί έξι χρόνια έκανα τα διαφημιστικά τους και πληρώθηκα τα 7 χρόνια.

Τον τελευταίο δεν με θέλανε, αλλά με πληρώνανε. Αυτά τα 7 χρόνια είναι ό,τι πιο έξυπνο έχω κάνει επαγγελματικά»

https://streamable.com/lj48i7