Survivor: ο Σάκης Αρσενίου εισέβαλλε στο παιχνίδι ενώ οι Μαχητές έκλεψαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ από τους Διάσημους (βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2022 22:36

Survivor: ο Σάκης Αρσενίου εισέβαλλε στο παιχνίδι ενώ οι Μαχητές έκλεψαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ από τους Διάσημους

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκαν οι προσθήκες των νέων παικτών με την είσοδο και του Σάκη Αρσενίου στο παιχνίδι.

Survivor: ο Σάκης Αρσενίου εισέβαλλε στο παιχνίδι ενώ οι Μαχητές έκλεψαν τον Γιώργο Ταλάντσεβ από τους Διάσημους.

Όλοι περίμεναν να κάνει την είσοδό του χθες μαζί με τους υπόλοιπους  στο παιχνίδι και  απόρησαν για το πού βρίσκεται όταν δεν τον είδαν.

Σήμερα όμως όταν οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν για τον αγώνα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά του κι εμφανίστηκε μπροστά στους παίκτες. Έτοιμος για να αγωνιστεί. Αυτή την εβδομάδα θα έχει ασυλία όπως όλοι οι νέοι παίκτες.

«Είμαι πολύ καλά συνειδητοποιημένος, με τα περισσότερα παιδιά γνωρίζομαι. Πιο πολύ γνωρίζομαι με τον Άρη κάνουμε παρέα τους τελευταίους μήνες. Θα στηρίξω την ομάδα μου σέβομαι αυτό που πέρασαν τόσες μέρες». Είπε στον παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανατροπή της ημέρας

Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους Μαχητές κάτι που φέρνει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι. Είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν έναν παίκτη από τους Διάσημους για να πάει στην ομάδα τους.

Οι Μαχητές μετά από μια μικρή σύσκεψη  φώναξαν πως θέλουν τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Ο οποίος στην πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση φάνηκε πολλά υποσχόμενος.