Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της

15 Φεβρουαρίου 2022 18:13

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την κόρη της

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την κόρη της για την Βρετανική Vogue και μιλάει για το πώς η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή.

«Πάντα ήξερα ότι μια μέρα θα γινόμουν μητέρα αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω αυτό».

Είπε επίσης, ότι ενθαρρύνει όλους τους μεγαλύτερους φίλους της να αποκτήσουν παιδιά: «Λέω σε όλους να το κάνουν, να μην διστάσουν».

Η Κάμπελ σκοπεύει να γράψει ένα βιβλίο με τα απομνημονεύματά της στα οποία θα περιλάβει και την ιστορία του ερχομού της κόρης της:

«Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα ενός χεριού τους ανθρώπους που γνώριζαν ότι θα αποκτούσα μωρό.

Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει» και αποκάλυψε ότι «δεν είναι υιοθετημένη, είναι το παιδί μου».

https://www.instagram.com/p/CZ9x5nyMIL-/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είμαι τυχερή για η μικρή μου λατρεύει να ταξιδεύει όπως κι εγώ. Είναι καλό κορίτσι. Κοιμάται καλά, σπάνια κλαίει και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλή για την ηλικία της. Μόλις άρχισε να χαιρετά, είναι πολύ διασκεδαστικό. Γελάει πολύ και σχεδόν μιλάει»

Η μητρότητα, όπως είπε, την έκανε να άλλαξε προτεραιότητες: «Της αρέσει το φως. Κοιτάει τους ανθρώπους στα μάτια και για πολύ ώρα. Κι εγώ είμαι σαν παιδί ξανά.

Ξαναζώ τα νανουρίσματα, τα παιχνίδια και ανακαλύπτω πόσα ωραία παιχνίδια υπάρχουν στον κόσμο και κούκλες. Πράγματα που δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ».

«Η κόρη έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω το κάνω για εκείνη. Είναι απόλυτα ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;».