Προσωπικές καταστάσεις και υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια καθώς κλείνουν σημαντικοί κύκλοι

16 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Προσωπικές καταστάσεις και υποθέσεις έρχονται στην επιφάνεια καθώς κλείνουν σημαντικοί κύκλοι

Στις 18:06 το απόγευμα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Προσωπικές καταστάσεις και υποθέσεις σε φιλικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια καθώς κλείνουν σημαντικοί κύκλοι στη ζωή μας. Απαραίτητο είναι να δείξουμε ψυχραιμία και να μην παρασυρθούμε από πρόσωπα που θέλουν να μας κατευθύνουν προσπαθώντας να μας χειραγωγήσουν. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα δονήσουν την ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε κάθε ανασφάλεια που υποβόσκει και να επικεντρωθούμε στην χαρά και την απόλαυση. Νέες ευκαιρίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μην επιτρέψουμε σε πρόσωπα εξουσίας να κατευθύνουν τις κινήσεις μας και να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη είναι έντονη καθώς αγγίζει τον τομέα των αισθηματικών μας αλλά και των φιλικών σχέσεων. Για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά χειρισμούς, εικασίες και συμπεράσματα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην κοινή μας πορεία με καθοριστικά πρόσωπα για εμάς.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη στον Αιγόκερω κινεί τα νήματα σε επαγγελματικό επίπεδο

Mας ωθεί σε αποφάσεις και πρωτοβουλίες με γνώμονα την προσωπική μας προβολή. Το πάθος και η ανάγκη για επιβολή και εξουσία θα κυριαρχήσουν στις επαγγελματικές σχέσεις. Καθώς μέσα από αυτές νιώθουμε ότι θα πάρουμε την αναγνώριση που αποζητάμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά συντηρητικές συμπεριφορές και απόλυτες διαθέσεις. Δεν θα μας επιτραπεί να επιβάλουμε τις ιδέες μας έστω κι αν θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες δυνατές.

Θα πρέπει να δώσουμε την προσωπική μας μάχη για να αναδείξουμε κάθε σχέδιο και πλάνο. Που υποστηρίζουμε έτσι ώστε να πείσουμε τους γύρω μας. Προσωπικές σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο είναι εύκολο να αναπτυχθούν και να προσδώσουν μία μακροπρόθεσμη αισθηματική σχέση. Καλό είναι να μην επικεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα επιλέγοντας το πρόσωπο που θέλουμε να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή μας εκλογικεύοντας συναισθήματα και σκέψεις. Η επαφή μας με το συναίσθημα και τις ψυχικές μας ανάγκες θα βοηθήσει να κρατήσουμε εσωτερικές ισορροπίες που θα ευνοήσουν την ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

myastro