Τhe Bachelor: Η Άννα Ζένιου απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά

16 Φεβρουαρίου 2022 15:00

Τhe Bachelor: Η Άννα Ζένιου απαντά αν είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε την Άννα Ζένιου στο αεροδρόμιο.

Η Άννα Ζένιου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor». Μάλιστα, είχε φτάσει μέχρι τον τελικό όμως ο Αλέξης Παππάς διάλεξε την Αθηνά New York.

Να τονίσουμε, ότι χτες η Αθηνά New York με ανάρτησή της στο instagram επιβεβαίωσε τις φήμες ότι χώρισε με τον Αλέξη Παππά.

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, ρώτησε την Άννα Ζένιου για το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά στην Κύπρο, για το The Bachelor ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο».

Σχετικά με την ανάρτησή της Αθηνάς New York, η οποία δηλώνει ελεύθερη:

«Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα.
Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά.

«Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις για αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω».