Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

20 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Είναι επιτακτική ανάγκη να επικεντρωθούμε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που μας απασχολούν έντονα. Ειδικά όσοι ανήκουμε στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Νιώθουμε πώς μπορούμε να βρούμε την ισορροπία με το ταίρι ή τους συνεργάτες μας αποφεύγοντας τριβές και κόντρες που θα μας στενοχωρήσουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Γεγονός είναι όμως ότι δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε ανάγκες και σκέψεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απωθημένα. Καλό είναι να διεκδικήσουμε τον χώρο μας και να επιδιώξουμε να έχουμε ισορροπημένες και ισότιμες σχέσεις.

Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα μας φέρνουν πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το φλερτ κυριαρχεί καθώς μέσα από αυτό απολαμβάνουμε την αποδοχή των άλλων. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε αρεστοί καθώς αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να εισβάλουν στη ζωή μας καθώς νιώθουμε ότι η συντροφικότητα έχει κυρίαρχο ρόλο. Καλό είναι να μην είμαστε υποχωρητικοί στα θέλω μας καθώς αυτό θα μας κοστίσει. Γιατί δεν αποκλείεται να βρεθούμε με πρόσωπο που τελικά δεν μας ικανοποιούν.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα μας δίνει την δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και συνεργασίες.

Με σκληρή δουλειά και ωριμότητα μπορούμε να προχωρήσουμε στην επίτευξη των στόχων μας εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον που κινούμαστε. Ο ορθολογισμός κυριαρχεί και μας βοηθά να δούμε ξεκάθαρα καταστάσεις που βιώνουμε βοηθώντας μας έτσι να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί υπερένταση. Και την αίσθηση του ανικανοποίητου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οφείλουμε να κατασταλάξουμε μέσα μας σε αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν καθώς λόγω εσωτερικής έντασης μπορεί να εκτονωθούμε στους γύρω μας. Καλό είναι να περιορίσουμε την επιθετικότητα, τον παρορμητισμό και την γκρίνια. Που θα επηρεάσει την επικοινωνία με τον σύντροφό μας και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική μας ζωή.

myastro