O μιντιάκιας: αυτό είναι το νέο βήμα του Πετρή του Σασμού! Γιατί γύρισε οριστικά την πλάτη στον Ατζούν

20 Φεβρουαρίου 2022 10:00

O μιντιάκιας: αυτό είναι το νέο βήμα του Πετρή του Σασμού! Γιατί γύρισε οριστικά την πλάτη στον Ατζούν

Μετά το τέλος του Πετρή στον Σασμό που προκάλεσε πανικό στα social media, ο Κώστας Νικούλι ετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό βήμα του. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε ασφυκτικό πρέσινγκ για να εξαργυρώσει την επιτυχία του με τη συμμετοχή του στο Survivor. Όμως, ο ηθοποιός έχει άλλα σχέδια.

O μιντιάκιας: αυτό είναι το νέο βήμα του Πετρή του Σασμού! Γιατί γύρισε οριστικά την πλάτη στον Ατζούν.

Να θυμίσουμε ότι ο Ατζούν έπαιξε τα ρέστα του προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο ο ταλαντούχος ηθοποιός. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να προσφέρει περισσότερα χρήματα και από την Κάτια Ταραμπάνκο. Όμως, ο ηθοποιός ήταν κάθετος, αφού η υποκριτική ήταν προτεραιότητά του.

Και το θέατρο αλλά και η τηλεόραση, όπου θα τον δούμε σύντομα. Από την ίδια μάλιστα τηλεοπτική στέγη, τον Alpha. O Νικούλι επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση και μάλιστα με ένα ρόλο όπου δεν… σκοτώνεται. Αυτό ήταν με αρκετή δόση χιούμορ το παράπονό του από τους ρόλους του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα εμφανιστεί στα Νεοκλασικά. Θα ενσαρκώσει έναν πολύ αγαπημένο και γνωστό ήρωα, τον «Γιώργο Στρατάκη». Τον πρωταγωνιστή δηλαδή στο θεατρικό έργο των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά «Μιας πεντάρας νιάτα». Μία από τις κλασικές κωμωδίες της χρυσής εποχής.

Το έργο έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Ληναίο και Έλλη Φωτίου. Μαζί τους πρωταγωνιστούσαν ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, η Σμάρω Στεφανίδου, ο Νικήτας Πλατής, Μαρία Σόκαλη και άλλοι αγαπημένοι ηθοποιοί.

Αυτή τη φορά θα διασκευασθεί για Τα Νεοκλασικά, την καινούργια σειρά του Alpha. Που θα μας «θυμίσει» παλαιά και αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα. Μαζί του μάλιστα, στο ρόλο της συζύγου του, «Ειρήνης Στρατάκη», θα εμφανιστεί μία επίσης νέα αλλά πολύ καλή ηθοποιός.

Η Άλκηστις Ζιρώ θα είναι εκείνη που θα ενσαρκώσει τον ίδιο ρόλο με την Έλλη Φωτίου. Η Άλκηστις έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την παρουσία της στη σειρά του Alpha, «Αγγελική». Η 26χρονη ηθοποιός υποδυόταν την Αγγελική που είχε ερωτευθεί παράφορα ο Δημήτρης (Πάνος Βλάχος).