Θέμις Μπαζάκα: «Δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα»

20 Φεβρουαρίου 2022 09:40

Θέμις Μπαζάκα: «Δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα»

Η Θέμις Μπαζάκα μίλησε στη Ναταλία Αργυράκη στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται για την επιτυχία της Σκοτεινής Θάλασσας στο Mega  και τον φόβο της επιτυχίας που την οδήγησε πριν από πολλά χρόνια στην Αμερική.

Θέμις Μπαζάκα: «Δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα».

Σκοτεινή Θάλασσα: μυστήριο και σκηνές βγαλμένες από το παρελθόν στοιχειώνουν τους ήρωες της σειράς

Η επιτυχία, η οικογένεια και η μητρότητα που την προσγείωσε

«Όταν κάνω μεγάλη επιτυχία φοβάμαι θέλω να εξαφανιστώ. Στα “Πέτρινα Χρόνια” έφυγα, δεν ήμουν καν στην πρεμιέρα. Γιατί ξέρω πόσο μπορεί να επηρεάσει χωρίς να το καταλάβεις, το υποσυνείδητό σου.

Φοβάμαι την υπερέκθεση, φοβάμαι την ενέργεια ανθρώπων, μαζεμένη όλη πάνω μου. Δεν υπήρχε έντυπο που να μη γράφει για μένα τουλάχιστον για δυο χρόνια. Κι εγώ τι έκανα; Φοβήθηκα, τρόμαξα, μάζεψα τα πράγματά μου και πήγα στην Αμερική και έκανα ένα παιδί.

Όλοι μου έλεγαν γύρνα πίσω να παίξεις, τώρα που έγινες γνωστή κλπ. Δεν με φώναζε κανείς να παίξω. Υπήρχε μια μικρή ζήλεια πίσω από όλο αυτό. Το ότι έγινα μητέρα νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα και αυτό που μου έσωσε τη ζωή στην κυριολεξία.

Ήμουν πολύ ανήσυχο πνεύμα και με έβαλε σε έναν δρόμο. Με ενέπνευσε, με βοήθησε, φυσικά μέσα από τις χιλιάδες δυσκολίες. Ήμουν και μόνη μου, μετά από τρία χρόνια χώρισα με τον σύντροφό μου. Ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις ότι δεν έχω χρόνο για την κόρη μου. Το έχω ακόμα γιατί μου λείπει συνέχεια. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που θέλουν παιδιά.

Αυτό που της έλεγα πάντα είναι ότι δεν με νοιάζει τι θα γίνει, αρκεί να είναι ηθικός άνθρωπος, τίμια και με αξιοπρέπεια. Αυτά είναι τα πολύ σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος. Κατά τη γνώμη μου έχουν χαθεί από την κοινωνία μας.

Είμαστε μια φοβισμένη κοινωνία, δεν δικαιολογώ τίποτα από όλα αυτά τα τρομερά που γίνονται, αλλά βλέπω τη ρίζα. Ο φόβος και η έλλειψη παιδείας. Οι άνθρωποι κοιτάζουν τις ζωές των άλλων γιατί αν κοιτάξουν τη δική τους μπορεί να τρομάξουν»

Σχολιάζοντας την προσωπική της ζωή η Θέμις Μπαζάκα είπε

«Την προσωπική μου ζωή την άφησα και με άφησε.Δεν ήμουν τυχερή στο θέμα συντρόφου».