Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ξέρω καν αν είμαι star, δεν ξέρω αν υπάρχουν σήμερα stars… Φήμες»

26 Φεβρουαρίου 2022 09:40

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ξέρω καν αν είμαι star, δεν ξέρω αν υπάρχουν σήμερα stars... Φήμες»

Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή. Η συνεργασία της με τον Σωτήρη Τσαφούλια στον νέο κύκλο του Έτερος Εγώ είναι γεγονός.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ξέρω καν αν είμαι star, δεν ξέρω αν υπάρχουν σήμερα stars… Φήμες».

Η ηθοποιός επεσήμανε  πως ο ρόλος της είναι κόντρα σε όλα όσα την έχουμε δει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Είναι ένα δώρο που μου δόθηκε σαν γενική κατάσταση, ελπίζω να πάει καλά. Δεν έχω άγχος έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσαφουλια. Εκεί οφείλεται το «ναι» που είπα. Μου είχαν προτείνει κατά καιρούς διάφορες σειρές δεν πήγα ποτέ μου, εδώ με ιντρίγκαρε το πράγμα.

Θα δείτε κάτι απολύτως κόντρα, δεν θα με έχετε ξαναδεί έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η σπουδαία ηθοποιός είπε πως δεν έχει δεχτεί να κάνει άλλη τηλεοπτική εμφάνιση: «Θέατρο μπορεί, αλλά σε άλλη σειρά όχι δεν θα με δείτε. Ιδιαίτερα το σινεμά μου έχει λείψει».

«Γίνονται καλές δουλειές σήμερα, ο κόσμος δεν είναι τόσο δεκτικός. Βλέπω δελτία ειδήσεων, YouTube και τον Όρκο». Είπε όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τηλεοπτικές σειρές.

«Δεν ξέρω καν αν είμαι star, δεν ξέρω αν υπάρχουν σήμερα stars… Φήμες». Δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στο τέλος της συνέντευξής της.

https://www.youtube.com/watch?v=Zq_4EUidZTw

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zq_4EUidZTw