Οι επτά που «χτυπούν» τον Λυκουρέζο: Νέο πλήγμα από τους στενούς συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου

30 Οκτωβρίου 2019 08:38

Λυκουρέζος

Νέο πλήγμα για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ο κορυφαίος ποινικολόγος, ο οποίος… παλεύει με πολλά και σημαντικά προβλήματα οικονομικής φύσης, έρχεται πλέον αντιμέτωπος και με τους στενούς συνεργάτες του, εκείνους που στελεχώνουν το δικηγορικό του γραφείο. Συγκεκριμένα, επτά εξ αυτών αποφάσισαν να κινηθούν νομικά εις βάρος του, μιας και παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, που φτάνει ακόμη και τον έναν χρόνο!
Αντί να μειώνονται τα προβλήματα για τον Λυκουρέζο, αυξάνονται! Το νέο «μέτωπο» που άνοιξε προσφάτως, τον φέρνει απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται σε καθημερινή βάση. Η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έχει ως συνέπεια να καταγραφεί μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων στο προσωπικό του. Δηλαδή, στους υπόλοιπους δικηγόρους καθώς και στα μέλη της γραμματείας.

Λυκουρέζος

«Στάση» πληρωμών

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ εδώ και καιρό μιας και δεν πρόκειται για μικρές οφειλές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέναντι στους υπαλλήλους του Λυκουρέζου υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν λάβει μισθό εδώ και έναν χρόνο! Η κατάσταση για ορισμένους έφτασε στο απροχώρητο καθώς η… στάση πληρωμών τους είχε οδηγήσει σε αδιέξοδο και αντιμετώπιζαν ακόμη και θέματα επιβίωσης!
Βέβαια, περίμεναν όσο μπορούσαν τον Λυκουρέζο με την προσδοκία ότι επρόκειτο να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν κατέστη δυνατόν να συμβεί, τουλάχιστον ως τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Έτσι, έλαβαν την απόφαση να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του. Επιπλέον, έχουν υποβάλει και αίτηση για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα καθώς και τις αποζημιώσεις τους.

Πικραμένος

Από τη δική του πλευρά, ο Λυκουρέζος δεν έχει κρύψει την πικρία του και την απογοήτευσή του για την ενέργεια των επτά υπαλλήλων του.
Όπως έχει αναφέρει στο κοντινό του περιβάλλον, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε το προσωπικό του για τα τεράστια θέματα που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν του επιτρέπουν να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι αντιλαμβάνεται πως αυτή η κατάσταση τους έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στα θέματα της καθημερινότητας και εξέφρασε τη συμπαράστασή του.
Εντούτοις, τους είχε ζητήσει να κάνουν περισσότερη υπομονή και να του δώσουν όλα τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια προκειμένου να ορθοποδήσει ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα. Εντούτοις, εκείνοι δεν άντεξαν και ακολούθησαν τη νομική οδό, γεγονός που ενόχλησε και δυσαρέστησε τον γνωστό δικηγόρο.

Λυκουρέζος

Στο «σφυρί» το γραφείο στο Κολωνάκι

Η ουσία είναι πως πλέον ο ποινικολόγος έχει έναν ακόμη ισχυρό «πονοκέφαλο». Υπενθυμίζεται πως μέσα στον Οκτώβριο αντιμετωπίζει άμεσο κίνδυνο να χάσει το ιστορικό δικηγορικό του γραφείο, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου στο Κολωνάκι, λόγω χρέους που έχει απέναντι στην ALPHA BANK, ύψους 100.000. ευρώ. Το συγκεκριμένο γραφείο έχει επιφάνεια 213 τμ. και βγαίνει στο… σφυρί με τιμή εκκίνησης 441.00 ευρώ.

Πηγή: Spirto