Survivor: έξαλλη η Βρισηίδα με τον Άρη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες της που την ψήφισαν για αποχώρηση (βίντεο)

1 Μαρτίου 2022 08:00

Survivor: έξαλλη η Βρισηίδα με τον Άρη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες της που την ψήφισαν για αποχώρηση

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με διαφωνίες για την Κόκκινη ομάδα. Έξαλλη ήταν η Βρισηίδα με τον Άρη Σοϊλέδη όταν ο Γιώργος Λιανός της ζήτησε να πει δυο λόγια.

Survivor: έξαλλη η Βρισηίδα με τον Άρη και τους υπόλοιπους συμπαίκτες της που την ψήφισαν για αποχώρηση.

Ανέφερε πως ο Άρης Σοϊλέδης τη ρώτησε ποιον παίκτη θα ψήφιζε.

Ο Άρης είπε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο: «Δεν σε ρώτησα. Έχουν όλοι παραισθήσεις εδώ μέσα, μάλλον τα μανιτάρια φταίνε».

Τότε η Βρισηίδα έγινε έξω φρενών. «Μου έγινε ερώτηση χθες από τον Άρη για το ποιον θα ψηφίσω και του είπα τη Μυριέλλα. Εσύ με ρώτησες. Δεν λέω ψέματα. Με ρώτησες, το ορκίζομαι στη μάνα μου. Έχεις πει πολλά ψέματα. Έγινε off camera ρε φίλε την ώρα που ήμασταν στην παραλία. Δεν θα με βγάλεις τρελή.

Με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου; Είσαι ένας ψεύτης. Δεν λέω ποτέ ψέματα, ότι να ‘ναι. Μετά θέλεις να μείνω σε αυτήν την ομάδα; Εντάξει ρε βρήκατε εμένα που είμαι πιο μικρή. Απίστευτο, απαράδεκτο».

Η Βρισηίδα ζήτησε τα ρέστα και από τη Μυριέλλα Κουρεντή για το λόγο που την ψήφισε.

Η Μυριέλλα όμως της ξεκαθάρισε.«Βρισηίδα δεν το ήξερα. Τέλος. Δεν θα το ξαναπώ, δεν το ήξερα, τέλος. Σου είπα πως θα σε ψηφίσω. Τέλος.

Ασχέτως με το τι έγινε, πρέπει να κερδίσουμε την ασυλία. Κατάλαβες; Τέλος. Ούτε μένα δεν με θέλουν στην ομάδα, αν δεν φέρω νίκες. Θα με ψηφίσουν κι εμένα βρε αγάπη μου». Συμπλήρωσε λες και ήξερε τι θα ακολουθήσει στο συμβούλιο του νησιού.