Σασμός spoiler: Μανόλης και Θοδώρα έτοιμοι να καταδώσουν τον Μαθιό

3 Μαρτίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: Μανόλης και Θοδώρα έτοιμοι να καταδώσουν τον Μαθιό

Ο Μανόλης και η Θοδώρα έρχονται όλο και πιο κοντά στον Σασμό. Τα δύο αδέλφια γίνονται ένα και αφήνουν πίσω το έντονο αυτό παρελθόν τους. Ένα παρελθόν γεμάτο καυγάδες, ίντριγκες, ειρωνείες.

Σασμός spoiler: Μανόλης και Θοδώρα έτοιμοι να καταδώσουν τον Μαθιό.

Μετά τον θάνατο του Πετρή, η Θοδώρα αλλάζει σημαντικά. Βρίσκει τη στήριξη που αναζητά τόσο καιρό, στο πλευρό του αγαπημένου της αδελφού. Στέκεται στο πλάι του, του ζητάει συμβουλές, τον βοηθάει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Ο Μανόλης αποφασίζει να εμπιστευτεί την Θοδώρα. Βλέπει πως, παρόλο που ο καιρός περνάει, η ηρωίδα αυτή ταλαιπωρείται για τη δολοφονία του Πετρή. Θέλει απελπισμένα να φέρει στο φως τη δικαιοσύνη, να βρει ποιος πραγματικά σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη…

Σταδιακά θα δούμε πως ο Μανόλης θα της ανοίξει την καρδιά του. Θα της αποκαλύψει πως ο Μαθιός δολοφόνησε τον Στεφανή. Πως όλα ξεκίνησαν εξαιτίας του μεγάλου του έρωτα για την Βασιλική…

Η Θοδώρα θα πέσει από τα σύννεφα. Στόχος της είναι να ξεσκεπάσει τον δολοφόνο, να μάθουν όλοι το ποιος είναι ο φονιάς! Η οργή της ξεχειλίζει. Τα δύο αδέλφια γίνονται μία γροθιά και μάχονται να δικαιώσουν την ψυχή του Πετρή.

Θα τα καταφέρουν ή ο Μαθιός θα σταθεί ξανά εμπόδιο στα πόδια τους, περνώντας στην αντεπίθεση;