MasterChef 2022: η νικήτρια ομάδα δοκίμασε τα πιο παραδοσιακά πιάτα

4 Μαρτίου 2022 08:15

MasterChef 2022: η νικήτρια ομάδα δοκίμασε τα πιο παραδοσιακά πιάτα

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του MasterChef 2022 είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ιδιωτικό δείπνο σε μία παραδοσιακή ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας, η οποία λειτουργεί από το 1927.

MasterChef 2022: η νικήτρια ομάδα δοκίμασε τα πιο παραδοσιακά πιάτα.

Τα παραδοσιακά πιάτα που δοκίμασαν τους άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, πριν επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef 2022, ο Γιάννης Αποστολάκης ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να τους αποκαλύψει το μυστικό για νόστιμα πιάτα.

«Τα πρώτα συστατικά για να μαγειρέψει κάποιος όπου κι αν βρίσκεται είναι η αγάπη και η μνήμη. Η μνήμη είναι τα προσωπικά βιώματα που έχει κάποιος. Οι μνήμες και οι μυρωδιές μέσα στο σπίτι. Η αγάπη για το φαγητό ξεκινάει από αυτό που έχουμε μέσα μας. Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές κουζίνες θα πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι γιατί δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου», είπε η κυρία Μαρία.

«Εγώ θα αφήσω βιογραφικό. Εννοείται πως σκέφτομαι να δουλέψω σε μια τέτοια ταβέρνα, δεν κάνω κανέναν διαχωρισμό. Σε ταβέρνα γεννήθηκα και μεγάλωσα. Να δουλέψω σε ταβέρνα για μένα είναι κάτι πολύ τιμητικό οπότε θα αφήσω κινητό αλλά και βιογραφικό», δήλωσε η Καλλιόπη.