Φως στο τούνελ: η μαρτυρία που ανατρέπει όσα ειπώθηκαν για τον θάνατο της Ίριδας «Κάποια στιγμή πρέπει να μαθευτεί τι έχει συμβεί…»

5 Μαρτίου 2022 10:31

Υπόθεση Πάτρας: σε αναμονή της ανάλυσης για την ουσία που δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς στην Τζωρτζίνα

Ακόμη μια σημαντική μαρτυρία που ανατρέπει όσα ξέρουμε, έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη με την τηλεφωνική επικοινωνία ενός προσώπου που θεωρείται αξιόπιστος μάρτυρας για την υπόθεση των νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Φως στο τούνελ: η μαρτυρία που ανατρέπει όσα ειπώθηκαν για τον θάνατο της Ίριδας «Κάποια στιγμή πρέπει να μαθευτεί τι έχει συμβεί…». Όσα είπε με την μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου ο μάρτυρας.

«Ήξερα την ιστορία της οικογένειας. Έχεις κηδέψει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δε θα ήξερα τι να της πω. Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα πριν από τρεις μήνες βρήκε την αδελφή της πεθαμένη στην κούνια και μου λέει ότι το ξεπέρασε.

Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Περιέγραφε το περιστατικό σαν να μιλούσε για κάποιον άλλον, σαν να το είχε διαβάσει σε βιβλίο. Ήταν ατάραχη. Τη ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί ψυχολόγο για το παιδί. Αυτά είναι πολύ δύσκολα περιστατικά, χρειάζεται την παρουσία ψυχολόγου ένα παιδάκι. Κάποια στιγμή πρέπει να μαθευτεί τι έχει συμβεί, δεν μπορεί να φύγαν έτσι τρεις ψυχούλες»