Survivor: έξαλλοι οι Μαχητές με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον τρόπο που φέρεται – Τους έβρισε άσχημα

6 Μαρτίου 2022 08:10

Survivor: έξαλλοι οι Μαχητές με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον τρόπο που φέρεται - Τους έβρισε άσχημα

Προβλήματα με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την συμπεριφορά της έχουν στην ομάδα των Μαχητών του Survivor. Ακούστηκαν πολλά παράπονα για τον τρόπο που μιλά και φέρεται στους άλλους από τους συμπαίκτες της.

Survivor: έξαλλοι οι Μαχητές με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον τρόπο που φέρεται – Τους έβρισε άσχημα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είπε στην κάμερα του Survivor ότι τους έβρισε άσχημα όλους και το επιβεβαίωσαν και οι εικόνες που προβλήθηκαν. Μιλούσαν όλοι σε ευχάριστο κλίμα και η Σταυρούλα τους έβρισε άσχημα επειδή ήθελε να κοιμηθεί.

«Χθες το βράδυ στην καλύβα καθόμασταν και μιλούσαμε. Πετάγεται η Σταυρούλα κάποια στιγμή και αρχίζει να φωνάζει και να διαολοστέλνει όλη την ομάδα». Δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor. Αμέσως μετά τα πλάνα του ριάλιτι επιβίωσης για να το επιβεβαίωσαν.

Την ώρα που όλοι είχαν ξαπλώσει και μιλούσαν μεταξύ τους, η Σταυρούλα άρχισε να τους βρίζει. «Τι θα γίνει γ@μώ την πουτ@ν@ μου; Άιντε στο δι@λο τώρα! Πρέπει να φωνάξουμε εδώ μέσα για να ακουστούμε. Δεν ακούτε διαφορετικά.».

«Έχει η Σταυρούλα τώρα πέντε μέρες εδώ πέρα, μια βδομάδα και εμείς έχουμε εβδομήντα μέρες και δεν τόλμησε κανένας να πει σε κανέναν τη λέξη άι στο δι@λο. Η Σταυρούλα, πόσες μέρες έχει εδώ πέρα, γύρισε και είπε την πρώτη εβδομάδα «άι στο δι@λο» γιατί ήθελε να κοιμηθεί». Είπαν οι συμπαίκτες της.