Survivor: οι Μπλε έχασαν κι έριξαν στον τάκο τον Μαρτίκα

7 Μαρτίου 2022 08:00

Survivor: οι Μπλε έχασαν κι έριξαν στον τάκο τον Μαρτίκα

Οι Διάσημοι κατάφεραν στον πόντο κυριολεκτικά να σπάσουν το σερί των δύο τελευταίων εβδομάδων για τους Μαχητές στο Survivor. Έτσι ήρθε η ώρα για να ψηφίσουν τον πρώτο για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: οι Μπλε έχασαν κι έριξαν στον τάκο τον Μαρτίκα.

Ο Ανδρέας μάλιστα δήλωσε πως ο Σάββας και η Μαίη είναι τα πιο κοντινά του πρόσωπα, με τον Σπύρο να δυσαρεστείται από τα λόγια του.

«Μου κάνει εντύπωση που με ακυρώνει τόσο απροκάλυπτα. Τον έχω στηρίξει απέναντι σε μία κατάφωρη αδικία που αντιμετώπιζε με κίνδυνο να αποχωρήσω εγώ άσχετα αν έφυγε η Πελαγία. Μου κάνει εντύπωση ότι ξεχωρίζει τη Μαίη και τον Σάββα νομίζω ότι κάπου δεν πρέπει να αδικήσει κάποιους που τον ΄χουν στηρίξει εκτός από την ειλικρίνεια που έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, έχω ευαισθησία και στην αχαριστία». Δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας παραπονεμένος από τα λόγια του Ανδρέα.

Στη συνέχεια οι Μπλε ψήφισαν κατά πλειοψηφία τον Σπύρο ως πρώτο για αποχώρηση στο Survivor, αφού ήταν ο πιο αδύναμος της ομάδας τους.

Τα πρώτα του λόγια για την ψηφοφορία

«Το περίμενα το αποτέλεσμα και ψηφίζουμε αγωνιστικά για να μεγαλώσει η δυναμική της ομάδας. Εγώ ευχαριστώ τις κοπέλες από την ομάδα μας, μιας και τα στατιστικά έδειξαν ότι είναι πολύ δυνατές και τρώμε, χάρη στις νίκες τους. Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και αληθινές σχέσεις. Θα σταθώ στις ιδέες μου και τις απόψεις μου. Στηρίζω τις ιδέες και τις αξίες μου και θεωρώ ότι κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να επισκιάσει την δυναμική αυτής της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει έναν άνθρωπο αληθινό. Ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος».