Αστακός, σφυρίδα και σαμπάνια Κατερίνα Καινούργιου Μυστικός δείπνο με την πεθερά της! Στο τραπέζι και η Κατερίνα Παναγοπούλου

1 Νοεμβρίου 2019 17:27

 

Καθώς η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με το Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο δείχνει πλέον να έχει γίνει σχεδόν “επίσημη”, με την έννοια ότι το ζευγάρι δεν κρύβεται πια, ήταν φυσικό επόμενο να γίνει και μια συνάντηση της παρουσιάστριας με τη μητέρα του αγαπημένου της.

Η οικογένεια του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου μόνο τυχαία δεν είναι. Ο εκλειπών παππούς του, ο Περικλής Παναγόπουλος, ήταν ένας από τους σημαντικότερους, ισχυρότερους και πλουσιότερους Έλληνες εφοπλιστές. Μετά το θάνατό του, η τεράστια περιουσία του πέρασε στη σύζυγό του, Κατερίνα Παναγοπούλου και στα δύο του παιδιά, την Ειρήνη και τον Αλέξανδρο. Η Ειρήνη Παναγοπούλου είναι η μητέρα του Φίλιππου, του καινούργιου αγαπημένου της Κατερίνας Καινούργιου. Μια γυναίκα -όπως και όλη η οικογένεια εξάλλου- πολύ χαμηλών τόνων, η οποία δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα και αποφεύγει συστηματικά να εκτίθεται σε αυτήν. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες της και επίσης ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή. Γι αυτό και στην αρχή αυτής της σχέσης, η μητέρα του Φίλιππου, όπως και η Κατερίνα παναγοπούλου, υπήρξαν πολύ επιφυλακτικές απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου. Όχι στην ίδια σαν άνθρωπο, αλλά απέναντι σε όλο αυτό που “φέρενει μαζί της”, τη δημοσιότητα που αναπόφευκτα έχει ως κεντρικό πρόσωπο στα ΜΜΕ και τη showbiz.
Παρά τις αρχικές τους διαφωνίες, φαίνεται ότι με τον καιρό η Κατερίνα κέρδισε τις δύο γυναίκες, οι οποίες επιπλέον διαπίστωσαν ότι ο Φίλιππος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της κι ευτυχισμένος στο πλευρό της. Κι έτσι, “μαλάκωσαν” τη στάση τους απέναντι στο ζευγάρι και τη σχέση του, διατηρώντας όμως τους αρχικούς τους όρους, να μείνει δηλαδή η οικογένεια μακριά από τη δημοσιότητα. Όσο γίνεται αυτό βέβαια.

Το “βασιλικό δείπνο”
Η συνάντηση της Κατερίνας με τη μητέρα του Φίλιππου έγινε μετά από απόφαση της δεύτερης, η οποία έκρινε ότι είναι πλέον η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο. Το ραντεβού κλείστηκε στο περίφημο εστιατόριο “Γαρμπή” της Βουλιαγμένης, κοντά στο εκπληκτικό σπίτι των Παναγόπουλων, το οποίο βρίσκεται στο Καβούρι και είναι ένα από τα ωραιότερα της Ελλάδας. Εκεί, πάνω από ένα πραγματικά βασιλικό δείπνο, με τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, αλλά και εκλεκτή σαμπάνια, οι δύο γυναίκες είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να γνωριστούν καλύτερα. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, για την Κατερίνα τουλάχιστον, που δεν το περίμενε, ήταν η παρουσία στο εστιατόριο και της Κατερίνας Παναγοπούλου, της ισχυρής γυναίκας που παρέμεινε για χρόνια στο πλευρό του Περικλή Παναγόπουλου και σήμερα συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο.
Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, το δείπνο πήγε πολύ καλά, με τις τρεις γυναίκες να ανακαλύπτουν πολλά κοινά, κυρίως δε την αγάπη τους για το Φίλιππο. Όμως, για μια ακόμη φορά, η Ειρήνη και η Κατερίνα Παναγοπούλου εξήγησαν στην Κατερίνα Καινούργιου τις ανησυχίες τους για το θέμα της δημοσιότητας και το πώς οικογένειες σαν τη δική τους προτιμούν για πάρα πολλούς λόγους, να ζουν μακριά από αυτήν. Είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, άλλωστε, το περιστατικό με την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου, ενός ανθρώπου που πάντα κρατούσε χαμηλά τους τόνους και παρόλα αυτά έγινε στόχος. Η Κατερίνα εξήγησε ότι κατανοεί απόλυτα όλα όσα ειπώθηκαν και οι τρεις γυναίκες δεσμεύτηκαν να επαναλάβουν τη βραδιά στο άμεσο μέλλον.