Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Κουράκου με την Ιουλία στην Κηφισιά!

11 Μαρτίου 2022 18:20

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Κουράκου με την Ιουλία στην Κηφισιά!

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς, η «Γη της Ελιάς» στην Κηφισιά. Και απαθανάτισε τη βόλτα της Ιουλίας και του Κουράκου.

Η Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες του Κουράκου με την Ιουλία στην Αθήνα!

Η «Γη της Ελιάς» είναι από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές φέτος. Αφού η μια ανατροπή έρχεται μετά την άλλη. Η σειρά του Μega έχει «μπει» στα σπίτια τον τηλεθεατών.

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της σειράς είναι η πριγκίπισσα Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου) και ο Αστυνόμος Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης).

Οι οποίοι βρέθηκαν στην Αθήνα για να περάσει από μια εξέταση από το σωματείο ο Αστυνόμος, μετά τον τραυματισμό που είχε.

Να τονίσουμε, ότι ο έρωτάς τους ξεκίνησε από ένα ταξίδι που είχε γίνει στην Αθήνα και στο σπίτι στην Κηφισιά, που έχει η Ιουλία. Μάλιστα, το ζευγάρι κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει βαφτίσει τον γιο πασίγνωστου ζευγαριού!

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του Mega, « Η Γη της Ελιάς» όπου υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 23 ετών.

Μάλιστα, για χρόνια έλειπε στο εξωτερικό. Επίσης, της αρέσει η φυσική ομορφιά για αυτό τον λόγο αποφεύγει να βάφεται πολύ και έντονα.

Αυτό που δεν ξέραμε για την ηθοποιό είναι ότι έχει βαφτίσει τον γιο ενός επώνυμου ζευγαριού και συγκεκριμένα τον γιο του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου, Σπύρο Βλοντάκη.