Σασμός spoiler: ο Μύρωνας παίρνει μετάθεση στα Γιάννενα για χάρη της Άσπας!

12 Μαρτίου 2022 09:00

Νέο love story στον Σασμό και μάλιστα σε… ουδέτερο έδαφος. Ένας έρωτας θα δυναμώσει πολύ στα Γιάννενα. Και δεν μιλάμε για το νέο ειδύλλιο της Αργυρώς. Υπάρχουν και άλλοι που είναι πολύ ερωτευμένοι.

Σασμός spoiler: ο Μύρωνας παίρνει μετάθεση στα Γιάννενα για χάρη της Άσπας!

Η Αργυρώ μαζί με τη Μαρίνα φεύγουν για την πρωτεύουσα της Ηπείρου, θέλοντας να κάνουν μία νέα αρχή. Μακριά από την Κρήτη, η οποία τους πίκρανε πολύ. Μία ζωή γεμάτη αίμα, θανάτους και πολύ πόνο. Μόνο που μητέρα και κόρη δεν θα είναι μόνες τους εκεί.

Η Άσπα παίρνει την απόφαση να ακολουθήσει την οικογένειά της στα Γιάννενα. Μαζεύει τα πράγματά της και τρέχει να συναντήσει την ξαδέλφη της. Είναι αποφασισμένη να κάνει κι εκείνη μία νέα αρχή, μακριά από όλους. Θέλει να ξεχάσει τον Κώστα, θέλει να αφοσιωθεί στο νέο της ξεκίνημα.

Αφήνει όμως στην Κρήτη μία ερωτευμένη καρδιά, αυτή του Μύρωνα. Ο αστυνομικός δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την Άσπα και δεν θέλει να μείνει μακριά της. Είναι αποφασισμένος να την ακολουθήσει στα Γιάννενα.

Γι’ αυτό και ζητάει μετάθεση. Μπορεί να έχει δεθεί με τον Αντώνη και με τους υπόλοιπους στο τμήμα, αλλά η καρδιά του είναι αλλού. Θέλει να είναι κοντά στην Άσπα και κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Η μετάθεσή του εγκρίνεται και παίρνει τον μεγάλο δρόμο για τα Γιάννενα. Ο Μύρωνας ετοιμάζει τα πράγματά του, κλείνει την μετάθεση και φεύγει από την Κρήτη. Εκεί, συναντά την Άσπα. Η χαρά τους είναι τεράστια.

Όμως, η νέα αυτή σχέση ξεκινά με αρκετά εμπόδια. Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή, καραδοκεί και σύντομα θα ζητήσει εκδίκηση. Το φρικτό φονικό του Στεφανή μένει άλυτο, με αποτέλεσμα ο Μύρωνας να επιστρέφει ξανά στην Κρήτη.

Η μετακόμιση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ. Θα καταφέρει το ζευγάρι να μείνει ενωμένο ως το τέλος; Ο έρωτάς τους φουντώνει με φόντο τα Γιάννενα και μαζί ξεπερνούν κάθε δυσκολία.