Ντέμης – Παναγοπούλου: Δύο μήνες βγαίνουν μαζί

12 Μαρτίου 2022 15:30

Ντέμης - Παναγοπούλου: Δύο μήνες βγαίνουν μαζί.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, βγαίνουν εδώ και δύο μήνες!

Ντέμης – Παναγοπούλου: Δύο μήνες βγαίνουν μαζί.

Η κοινή έξοδος του Ντέμη Νικολαΐδη με την Κατερίνα Παναγοπούλου στο Ψυχικό, την οποία αποκάλυψε με φωτογραφικά ντοκουμέντα το περιοδικό «Ciaο», δεν ήταν η πρώτη τους.

Το δημοσίευμα του «Ciao» προκάλεσε αίσθηση και πολλές συζητήσεις. Το δείπνο πυροδότησε φήμες περί ειδυλλίου, οι οποίες δείχνουν να επιβεβαιώνονται αφού οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

Φαίνεται πως ο Νικολαΐδης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο με τη Δέσποινα Βανδή. Η γνωριμία του με την Παναγοπούλου έγινε πριν από περίπου δύο μήνες, μάλλον μέσω κοινού φιλικού ζευγαριού.

Όπως προκύπτει, έχει αρχίσει μία τρυφερή ιστορία μεταξύ τους, που όμως ακόμη δεν ξέρουν πώς θα καταλήξει.

Αμφότεροι βρίσκονται στο στάδιο κατά το οποίο εξερευνούν τις δυνατότητες εξέλιξης της γνωριμίας τους. Με δεδομένο πάντως ότι βγαίνουν από τις αρχές του χρόνου, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως ο ένας απολαμβάνει την παρέα και τη συντροφιά του άλλου.

Ωστόσο, επειδή και οι δύο είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, θέλουν να κρατήσουν τη γνωριμία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπως έτσι εξηγείται, πιθανότατα, η σπουδή του Νικολαΐδη να υποβαθμίσει την αποκάλυψη του «Ciao».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ανέφερε πως η συνάντηση με την Παναγοπούλου ήταν τυχαία και έγινε στο πλαίσιο κοινών γνωστών. Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι μοναδικές στιγμές που οι δυο τους ήρθαν κοντά ήταν αυτές που φαίνονται στις φωτογραφίες.

«Βρεθήκαμε συμπτωματικά με κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολαΐδης. Από τη δική της πλευρά, η Παναγοπούλου δεν έχει θελήσει να τοποθετηθεί.

Η βραδιά του Ψυχικού σε… ριπλέι

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να διαψεύσουν το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ciao» για την κοινή έξοδο του Ντέμη Νικολαΐδη με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το περιοδικό θέλοντας να καταδείξει ότι γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ, επανήλθε με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από το δείπνο του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Θέση στο θέμα βιάστηκε να πάρει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, χωρίς προφανώς να διασταυρώσει όσα της μετέφεραν οι πηγές της.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, πολύ κοντινή του (σ.σ. του Νικολαΐδη), ότι θεωρεί πως κάποιος του ‘έστησε’ αυτή την ιστορία με την Παναγοπούλου. Ήταν σε μια παρέα 10 με 15 άτομα. Η μόνη στιγμή που ήρθε πιο κοντά με την Κατερίνα είναι η στιγμή που χαιρετήθηκαν και αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες. Οπότε θεωρεί πως κάποιος του την ‘έστησε’ για να το παρουσιάσει έτσι. Ήταν τόσο ξεκάθαρο πως δεν συμβαίνει τίποτα, γιατί η μόνη στιγμή που μίλησαν οι δυο τους ήταν αυτή της χειραψίας», είπε η παρουσιάστρια.

Η βραδιά σε… ριπλέι

Ωστόσο, το «Ciaο» τη διέψευσε περιγράφοντας αναλυτικά τι ακριβώς συνέβη. Όπως ανέφερε το περιοδικό, δεν υπήρχαν δεκαπέντε άτομα στην παρέα (καταγράφεται και στη φωτογραφία), παρά μόνο τέσσερα.

Επιπλέον, ο Νικολαΐδης με την Παναγοπούλου δεν μίλησαν μόνο όταν χαιρετήθηκαν. Ο πρώτος είχε πάει στο εστιατόριο στο Ψυχικό με φιλικό του ζευγάρι γύρω στις δώδεκα. Ζήτησε μια καρέκλα δίπλα του, η οποία παρέμεινε κενή. Περίπου τριάντα λεπτά αργότερα έφτασε και η δημοσιογράφος, η οποία κατευθύνθηκε στο τραπέζι τους και κάθισε στην άδεια καρέκλα, δίπλα στον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ.

Παρέμεινε εκεί όλο το βράδυ. Αμφότεροι κατανάλωσαν αλκοόλ αφού τα κεράσματα και τα σφηνάκια έδιναν και έπαιρναν. Έτσι, η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε και οι δύο ήταν πιο λυμένοι και πιο χαλαροί. Διασκέδασαν και πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ.

Γύρω στις 2 η Παναγοπούλου αποχώρησε και έπειτα από λίγο έφυγαν και οι υπόλοιποι τρεις.

Οι ισχυρισμοί περί «στημένου» ρεπορτάζ προφανώς δεν έχουν καμία βάση καθώς κανένας δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Και δεν θα είχε κανέναν λόγο.