Σάκης Κατσούλης: «Δεν έχω πάρει ακόμη τα χρήματα από το Survivor»

13 Μαρτίου 2022 09:50

Σάκης Κατσούλης: «Δεν έχω πάρει ακόμη τα χρήματα από το Survivor»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι απάντησαν στο ερώτημα εάν σκέφτονται να παντρευτούν. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor περιμένουν την All Star εκδοχή, ενώ ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει εισπράξει ακόμη τα χρήματα από το έπαθλο. Κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα, όπως εξήγησε.

Σάκης Κατσούλης: «Δεν έχω πάρει ακόμη τα χρήματα από το Survivor».

Για το εάν θα τους δούμε κάπου τηλεοπτικά είπαν πως δεν ετοιμάζουν κάτι που να μπορούν να πουν αυτή τη στιγμή.

«Αν υπάρχει κάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να το κάνουμε δεν θα πούμε όχι, πιστεύω», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ποιους παίκτες έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor. Τόνισε μάλιστα απαντώντας στη σχετική ερώτηση πως αν του δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινε ξανά σε ένα Survivor All Star. Θα ήθελε όπως ανέφερε να ξαναζήσει μία τέτοια εμπειρία. «Εγώ ανυπομονώ για κάτι τέτοιο, θέλω πάρα πολύ να ξαναζήσω μια τέτοια εμπειρία»

«Μπορεί να έκατσα 7 μήνες, αλλά νιώθω ότι δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος». Σχολίασε η Μαριαλένα με τη σειρά της. Αφού και η ίδια δεν απέκλεισε τη συμμετοχή της σε μια τέτοια εκδοχή του παιχνιδιού. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους θεωρεί από τα φαβορί του και τους έχει κάνει ήδη την πρόταση για να συμμετάσχουν.

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ακόμη το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο Survivor 4. «Οσονούπω» όπως χαρακτηριστικά είπε θα λάβει το ποσό από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. Στην ερώτηση: «Θα το πάρεις το κορίτσι; Θα φάμε κουφέτα;» η απάντηση ήταν διστακτική.

«Δεν ξέρουμε… Αυτό είναι δύο άνθρωποι που κάθονται κάτω και συζητάνε, βλέπουν την κοινή πορεία… Είναι πολύ μικρή ακόμα, 26 χρονών!». Αποκρίθηκε χιουμοριστικά. Ενώ η Μαριαλένα ήταν πρόθυμη να τον… αποστομώσει:

«Καλά, δεν είμαι και 16! Δεν σου είπα όμως ότι είμαι έτοιμη και για γάμο», του απάντησε.

https://www.youtube.com/watch?v=iNFvNs1cOI8