Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η επίθεση των δυο αντρών στη Μαρίνα!

13 Μαρτίου 2022 14:00

Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η επίθεση των δυο αντρών στη Μαρίνα!

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα στη «Γη της Ελιάς». Καθώς θα παρακολουθήσουμε τους δυο άνδρες, που έβαλε ο Ανέστης, να προσπαθούν να βιάσουν τη Μαρίνα!

Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η επίθεση των δυο αντρών στη Μαρίνα!

Η κοπέλα, σύμφωνα με τα spoilers αλλά και με το παρακάτω σημερινό τρέιλερ.

Μόλις της επιτίθονται οι δυο άνδρες φωνάζει και στην προσπάθειά της να σώσει τον εαυτό της παίρνει το όπλο από τον έναν άνδρα και τον πυροβολεί.

Επίσης θα δούμε, την Αρετή και τον Στέφανο να συναντούν την Βασιλική με το μωρό, στη βόλτα τους, πως θα αντιδράσουν;

Η γη της ελιάς spoiler: άγριος καυγάς του Κουράκου με την Ιουλία για τον Στάθη

Ο Στάθης δεν κρύβει ότι ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Εύας. Από την άλλη η κατάσταση στο σπίτι του Κουράκου και της Ιουλίας είναι εκρηκτικό.

Το ζευγάρι θα έχει ένα μεγάλο καυγά. Φυσικά, επίκεντρο της έντονης αυτής συζήτησης θα είναι ο Στάθης Καπερνάρος.

Τα νέα για τη σχέση του Στάθη με την Εύα έχουν κυκλοφορήσει σε όλη τη Μάνη. Η Ιουλία ενημερώνεται αρχικά από τον αδελφό της τον Ιάκωβο.

Δείχνοντας πως δε την ενδιαφέρει καθόλου η προσωπική ζωή του πρώην της. «Δεν με ενδιαφέρει το κάνει στη ζωή του ο Στάθης», είχε πει η Ιουλία στον αδελφό της.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ο Κουράκος έχει άλλη άποψη. Σύντομα, όμως, τα δύο ζευγάρια θα συναντηθούν τυχαία, με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη. Ο Κουράκος θα βγάλει την Ιουλία για φαγητό, στο ίδιο ταβερνάκι που θα εμφανιστούν ο Στάθης και η Εύα.

Η Ιουλία θα προσπαθήσει να το παίξει άνετη. Όμως, η σύγχυσή της θα φανεί αμέσως. Ο Κουράκος θα καταλάβει πως η αγαπημένη του ενοχλήθηκε από την παρουσία του πρώην της και θα της ζητήσει να φύγουν.

Φτάνοντας στο σπίτι, ο Γιώργης θα ξεκινήσει μία μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας. Η ένταση θα κορυφωθεί, όταν θα την κοιτάξει στα μάτια και θα την ρωτήσει εάν ενοχλήθηκε από το θέαμα.

Η Ιουλία θα του πει ψέματα, χωρίς να γίνεται πιστευτή. Ο Στάθης κατάφερε να βάλει κι άλλο μεγάλο αγκάθι στη σχέση του αστυνόμου και της Ιουλίας Βρεττάκου.

Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτό το εμπόδιο ή τα προβλήματα συσσωρεύονται;

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης απέναντί τους, την μεγάλη αυτή στιγμή της κοινής τους συνάντησης;