Survivor: Οι «Μαχητές» θέλουν τη ρεβάνς

14 Μαρτίου 2022 20:00

1.114.256 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες κατά μέσο όρο τo Survivor και την προσπάθεια της Μπλε και την Κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ο δύσκολος στίβος ήταν πρόκληση και για τις δύο ομάδες όμως οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το Survivor κράτησε τα πρωτεία στην τηλεθέαση το βράδυ της Κυριακής, με ποσοστό 24,2% στο γενικό σύνολο του κοινού και 23% στο δυναμικό κοινό.

Έχοντας χάσει ήδη την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, οι «Μαχητές» συναντούν στο στίβο μάχης τους «Διάσημους», έχοντας έναν και μόνο στόχο: Να πάρουν τη ρεβάνς και οι υπόλοιποι υποψήφιοι να είναι Κόκκινοι.

Η νίκη θα κριθεί στις λεπτομέρειες, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που «κόβει την ανάσα».

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Σπύρος Μαρτίκας με τους «Διάσημους» αφού εκτός από τον Στάθη Σχίζα και ο Τάκης Καραγκούνιας έχει τους λόγους του να διαφωνεί μαζί του.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο σε σημείο που κάποιοι από τους παίκτες δεν αντέχουν και αποχωρούν. Τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ο τσακωμός στους Διάσημους και … ο Βαλάντης

Απόψε οι Διάσημοι στο συμβούλιο χάνουν τον έλεγχο. Τσακώνονται και φέρνουν στην επιφάνεια το θέμα Βαλάντη. Ο Γιώργος Λιανός ακούγεται να λέει στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «ισχυρίζεσαι ότι ο Τάκης είπε κάτι αντίστοιχο, όπως αυτό που σου είχε πει ο Βαλάντης παλιότερα» και εκείνη απαντά: «Δεν μου είπε» με τον Τάκη τότε να σηκώνεται όρθιος και να ωρύεται «θα με τρελάνετε….»!. Μη σταματώντας εδώ ο καυγάς θα βρει αντιμετωπους Τακη -Βρισηίδα αυτή τη φορά. Οι φωνες στο πικ όταν εκείνος της ρίχνει το μπαλάκι. Εκείνη δεν παραδέχεται τίποτα από αυτα που προφανώς είχε πει νωρίτερα και αυτό είναι κάτι που βγάζει τον Τάκη έξω από τα ρούχα του βαζοντας τις φωνές και ζητώντας εξηγήσεις. Η ένταση αυτή στην ομάδα των διασήμων θα φέρει νέες ισορροπίες .