MasterChef 2022: το bullying του Ταϊρίδη δεν απέδωσε – Νικητής του Mystery Box ο Βασίλης

15 Μαρτίου 2022 08:47

MasterChef 2022: το bullying του Ταϊρίδη δεν απέδωσε - Νικητής του Mystery Box ο Βασίλης

Η δοκιμασία του Mystery Box  στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 2022 έκρυβε αποκαλύψεις από την μεριά των παικτών. Ο Σταύρος Λορέντζος είπε πως ο Βασίλης δέχεται συνέχεια bullying από τον Δημήτρη Ταϊρίδη. Ενώ από την αρχή του διαγωνισμού δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις.

MasterChef 2022: το bullying του Ταϊρίδη δεν απέδωσε – Νικητής του Mystery Box ο Βασίλης.

Όσα είπε ο Σταύρος για τη συμπεριφορά του Μπόμπαινα προς τον Βασίλη

«Ο Δημήτρης ενοχλεί συνέχεια κι έχει κάνει τα νεύρα του Μπόλλου τσατάλια. Ο Μπόλλος είναι εύθραυστος πολύ και ψυχολογικά και μαγειρικά. Αν δεν του πάει κάτι καλά, κλειδώνει και κενό.Ο Δημήτρης το έχει καταλάβει αυτό, τον στοχεύει και λέει εδώ είμαστε. Αντί να τον εμψυχώσει και να του πει ότι έκανες super πιάτο, του έλεγε τι πιάτο είναι αυτό που έχεις κάνει και του έκανε bullying. Αυτό φέρνει προβλήματα στην ομάδα και δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Όταν ερχόμαστε σπίτι, τραγουδά τραγούδια για να μας πικάρει μέχρι όταν ερχόμαστε εδώ πέρα στο σαλόνι. Θέλει να σπάσει τα νεύρα των παικτών για να μην αποδώσουν. Αυτή είναι η στρατηγική του. Εγώ δεν του δίνω σημασία κι η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση».

Παρά το bullying όμως ο Βασίλης κέρδισε το Mystery Box – Τα πλεονεκτήματά του

Τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box του MasterChef 2022 ανήκαν στον Γρηγόρη, τον Βασίλη, τον Νίκο και τον Τζόναθαν. Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τις επιδόσεις τους και το στήσιμο των πιάτων. Από τους τέσσερις τις λιγότερες αστοχίες είχε ο Βασίλης και έτσι αναδείχτηκε ο χθεσινός νικητής του Mystery Box.

Ο Μπόμπαινας δεν χάρηκε πολύ αφού ήταν βέβαιος πως ο Βασίλης του θα το δυσκόλευε στο τεστ δημιουργικότητας. Οι κριτές πήραν τον Βασίλη στο πάντρι και του ανακοίνωσαν ότι τα πλεονεκτήματά του είναι να επιλέξει ποιοι θα μαγειρέψουν με φρέσκο ανανά και ποιοι με αποξηραμένο, ποιοι 60 λεπτά και ποιοι 40.

Oύτε ένας ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά έξι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Καλλιόπη, η Φανή, ο Μάριος, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης και ο Βασίλης.