Χάρης Βαρθακούρης: «Για το Big Brother είπα “Θεέ μου που έμπλεξα”»

16 Μαρτίου 2022 09:50

Χάρης Βαρθακούρης: «Για το Big Brother είπα "Θεέ μου που έμπλεξα"»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στο The 2Night Show για την επιστροφή του στο τραγούδι μετά από την τηλεόραση, για το Big Brother και για την εκρηκτική συνεργασία με την σύζυγό του Αντελίνα.

Χάρης Βαρθακούρης: «Για το Big Brother είπα “Θεέ μου που έμπλεξα”».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον στήριξε στο Big Brother

«Αφού βούλιαξα στα βαθιά συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα εδώ είναι περίεργα, δύσκολα. Είχα δίπλα μου έναν Ανδρέα, ευτυχώς, ο οποίος όμως είναι μία ωρολογιακή βόμβα που δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί. Είναι δεδομένο ότι θα εκραγεί απλά δεν ξέρεις πότε θα εκραγεί, στο τέταρτο ή στο 45λεπτο».

Όταν κατάλαβε τις δυσκολίες του Big Brother

«Βρίσκομαι ξαφνικά σε ζωντανή εκπομπή με τεχνικά προβλήματα που ξέρεις ότι υπάρχουν αυτά. Να ακούω μία φωνή να μιλάει σε μένα, 20 φωνές να μιλάνε γενικά, να πρέπει να τα παρακολουθώ όλα, ένα κείμενο μπροστά μου που άλλαζε ανά πάσα στιγμή. Το γεγονός ότι βγήκα αλώβητος από εκεί και αξιοπρεπής το βάζω στη στήλη με τα υπέρ μου.

Πολύ γρήγορα, εκεί στην πρώτη – δεύτερη εβδομάδα είπα “Θεέ μου που έμπλεξα“. Αλλά δεν μπορούσα να πω “Ξέρετε δεν μου αρέσει, φέρτε τον αντικαταστάτη μου”. Δεν υπήρχε αυτό. Το έβγαλα, όφειλα να το κάνω, ξέρω ότι δεν θα το ξανακάνω».

Δεν θα έκανε ξανά τηλεόραση αν αφορούσε ριάλιτι

«Όχι εφόσον προϋποθέτει ότι πρέπει να κρίνω χαρακτήρες ριάλιτι και εμφανίσεις γυναικών. Δεν το έχω, δεν είμαι κουτσομπόλης. Με δυσκολία έβλεπα το Big Brother που παρουσίαζα. Το timing της έλευσης της τηλεόρασης στη ζωή μας ήρθε τη στιγμή που το τραγούδι που μου πήγαινε ήταν σε μηχανική υποστήριξη. 2-2,5 χρόνια η τηλεόραση με ζει, δεν μπορώ να είμαι αχάριστος. Ούτε η Αντελίνα ούτε εγώ που σε μια τόσο δύσκολη επαγγελματική περίοδο είχαμε ένα σταθερό εισόδημα.

Δεν την σνομπάρω την τηλεόραση. Δεν την αγαπώ όσο τη μουσική αλλά την κάνω κέφι, τη συμπαθώ. Είχα μια πρόταση φέτος να αναλάβω ένα τηλεπαιχνίδι αλλά αρνήθηκα γιατί είδα αυτό που μου δείξανε και είπα δεν μου πάει. Η επόμενη πρόταση αν μου γίνει αν είναι κάτι μουσικό σε οποιαδήποτε μορφή -ακόμα και ως κριτής- θα το σκεφτώ. Τώρα σκέφτομαι διαφορετικά». Είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η συνεργασία με την Αντελίνα κακό δεν μας έκανε. Είμαστε ακόμα μαζί»

Η Αντελίνα έγινε πάλι καστανομάλλα κι αντίκρυσε ξανά τη γυναίκα που παντρεύτηκε

«Το σωστό είναι ότι επανήλθε στο χρώμα της, στο χρώμα που τη γνώρισα. Η Αντελίνα έγινε ξανθιά λόγω της τηλεόρασης. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον. Εγώ τη γνώρισα μελαχρινή. 4 χρόνια είναι κατάξανθη και δεν την αναγνώριζα. Όταν ήρθε στο σπίτι είδα τη γυναίκα μου, την αναγνώρισα. Η συνεργασία με την Αντελίνα κακό δεν μας έκανε. Είμαστε ακόμα μαζί, είμαστε πολύ καλά. Ξέρω ότι μέχρι σήμερα είμαστε πολύ καλά».

https://www.youtube.com/watch?v=saqMrifByqY