Ήλιος: η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση

17 Μαρτίου 2022 09:20

Ήλιος: η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση

Η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη της Λεϊλά στη σειρά Ήλιος. Καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αζίζα. Ο Παύλος υπερασπίζεται τη Λεϊλά και συγκρούεται έντονα με την Αλίκη.

Ήλιος: η Αλίκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Μιχάλης συναντιέται κρυφά με τη Νέλλη και η Λένα ζητάει κάτι από το Μιχάλη που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Η Μυρτώ στήνει μια παγίδα στον Ιάσωνα. Ενώ και η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Το κλίμα ανάμεσα στη Λήδα και τον Αντώνη είναι έντονα φορτισμένο. Ενώ ο Κωνσταντίνος αποφεύγει να τη δει για άλλη μια φορά. Η σχέση της Αθηνάς και του Αχιλλέα με τον Μάνο δείχνει να εξομαλύνεται. Ενώ ο Χρήστος περνάει πολύ δύσκολες ώρες δίπλα στη Σοφία…

Συντελεστές:

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου

ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Μανώλη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ελένη Πάττα

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Νικόλ Παναγιώτου

ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Κατσένης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.