MasterChef 2022: η κόκκινη ομάδα χαλάρωσε παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη

18 Μαρτίου 2022 08:10

MasterChef 2022: ο νικητής στο τεστ δημιουργικότητας και οι τρεις για τον τάκο

Η τελική βαθμολογία ήταν για τους Κόκκινους 137/180 και για τους Μπλε 125/180 στην ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας στο MasterChef 2022. Για άλλη μία φορά αποδείχθηκε ότι στο MasterChef κρίνονται ακόμα και οι πιο μικρές λεπτομέρειες.

MasterChef 2022: η κόκκινη ομάδα χαλάρωσε παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Τα μέλη της Κόκκινης Ομάδας θα κάνουν ένα διάλειμμα από την κουζίνα του διαγωνισμού. Η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει μια ιδιαίτερη και ευχάριστη βραδιά στο εστιατόριο “Omikron” παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Κόκκινη Ομάδα. «Χωρίς να έχει την επίδοση που μας έχει συνηθίσει είτε τεχνικά, είτε δημιουργικά», ήταν το σχόλιο που έκανε με τη σειρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μια αναπάντεχη δήλωση από τον Μάριο Λιόλιο

Ο Μάριος Λιόλιος έχει εκφράσει στους συμπαίκτες του την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Δεν συγχωρεί στον εαυτό του το γεγονός ότι στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης δεν χρησιμοποίησε ζυγαριά.

Όταν Σωτήρης Κοντιζάς είχε σχολιάσει πως δεν σεβάστηκε τη συνταγή, ο ίδιος είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Στο χθεσινό επεισόδιο ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρησή του. Αλλά οι συμπαίκτες του τον απέτρεψαν. «Μην πεις τίποτα. Κατάλαβες τι εννοώ. Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε. Δεν θα μιλήσεις αύριο, τη Δευτέρα. Τι έπαθες τώρα, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Θα τα πούμε μέσα. Ο Μάριος θέλει να φύγει και τον παρακαλάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την κριτική που πήρε ενώ δικό του ήταν το λάθος».

Ο Μάριος αρκέστηκε στο να αναφέρει πως δεν είναι όλα καλά. Το αν θα συνεχίσει τελικά στο διαγωνισμό ή όχι θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.