MasterChef 2022: έφυγε αφού τους έβαλε όλους στο μίξερ!

19 Μαρτίου 2022 08:00

MasterChef 2022: η κάρτα ασυλίας στα χέρια της Καλλιόπης

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφοφορίας της Μπλε ομάδας του MasterChef 2022, ο Δημήτρης Ταϊρίδης προσπάθησε να ανακατέψει και να ιντριγκάρει όσο περισσότερους μπορούσε. Ξεκίνησε από τον Βασίλη και τη Φανή, ενώ από τις κατηγορίες του δεν ξέφυγε ούτε η Καλλιόπη.

MasterChef 2022: έφυγε αφού τους έβαλε όλους στο μίξερ!

«Η αναγνώριση ενός λάθους μας, μας πάει μπροστά. Ξέρετε και οι δύο τι έχετε κάνει. Εγώ κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ. Θα σας πάει μπροστά μόνο!» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης. Με τη Φανή και τον Βασίλη να αντιδρούν έντονα για τα λόγια του.

Και οι δύο τόνισαν πως δεν πρόκειται να ζητήσουν στον Δημήτρη συγγνώμη για κανένα λόγο. Εκείνος συνέχισε να μιλάει και να αναλύει τις πράξεις των συμπαικτών του. Ενώ στοχοποίησε και την Καλλιόπη, λέγοντας πως «γλείφει» και πως «δεν έχει ηθική».

«Δεν ανέχομαι αυτός ο άνθρωπος που έχει κάνει τόσα να μιλάει για ηθική», ανέφερε η Καλλιόπη. «Εγώ το μόνο που είπα είναι πως ήταν αναμενόμενο να δώσεις την αρχηγία στον Δημήτρη», πρόσθεσε η Καλλιόπη συνομιλώντας με τον Γιάννο.

Στο τέλος τον σταμάτησαν οι κριτές

«Καταλήγει κάπου όλο αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο Γιάννος Σβήγκος ανέφερε πως έκανε κάποιες κινήσεις για να βοηθήσει τον φίλο του, Δημήτρη Ταϊρίδη, να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του ως αρχηγός της Μπλε ομάδας.

Αυτή η απόφαση εξόργισε τον Βασίλη Μπόλλο που δεν πίστεψε στα λεγόμενά του Γιάννου. «Παλεύω για όλους, παλεύω για την οικογένειά μου. Η Καλλιόπη είναι ένα πονεμένο άτομο και παλεύει μόνη της. Και για μένα κάθε μέρα καπελώνεται».

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε και η Φανή

Η Φανή παραδέχτηκε ότι ταιριάζει περισσότερο στη Μπλε ομάδα. Ωστόσο αποκάλυψε τη στρατηγική ορισμένων παικτών με στόχο να τη βγάλουν από το παιχνίδι.

«Στην μπλε ομάδα βγάζω περισσότερο τον ζήλο και τη θέληση για τη νίκη. Προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν επηρεάζομαι ψυχολογικά. Είμαστε σε έναν διαγωνισμό. Αυτούς που φοβόμαστε, προσπαθούμε να τους χτυπήσουμε με κάθε τρόπο. Ψάχνουν τρόπο να με αποδυναμώσουν, είτε τον χαρακτήρα μου, είτε τις μαγειρικές μου επιδόσεις».

Βρήκε όμως αλλαγές στην μπλε ομάδα κατά την επιστροφή της. «Τη βρήκα διαφορετική από ότι την άφησα. Ήταν ασυγχρόνιστη, δεν υπήρχε επικοινωνία, δεν υπήρχε ιδέα. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί η κατάσταση είναι να το πάρει κάποιος πάνω του».