Άγριες μέλισσες spoiler: ποιος θέλει νεκρό τον Ζάχο Λυκογιάννη;

19 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες: ο Ακύλας ανατινάζει το σπίτι του Ζάχου!

Μία εξαφάνιση προκαλεί σοκ στις Άγριες Μέλισσες. Η σειρά του ΑΝΤ1 γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στα επόμενα επεισόδια.Υπάρχει κάποιος που θέλει νεκρό τον Ζάχο Λυκογιάννη; To Διαφάνι αναστατώνεται αφού κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω από αυτή την εξαφάνιση και αν είναι ζωντανό το συγκεκριμένο άτομο ή όχι.

Άγριες μέλισσες spoiler: ποιος θέλει νεκρό τον Ζάχο Λυκογιάννη;

Ο λόγος για τον Ζάχο, ο οποίος εξαφανίζεται αιφνιδιαστικά από το χωριό και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ούτε αν είναι υγιής.

Η αλήθεια είναι πως ο Ζάχος βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Όχι μόνο εξαιτίας της Ελένης αφού βλέπει ότι ο μεγάλος έρωτάς του δεν πρόκειται να είναι ποτέ κοντά του. Ο Λυκογιάννης μένει και χωρίς δουλειά, αφού «ξηλώνεται» από αξιωματικός, όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Το τελευταίο φυσικά είναι έργο του Ακύλα. Ο οποίος βάζει όλα τα μέσα που διαθέτει για να τον παύσουν. Αφού ο αξιωματικός είναι εμπόδιο στα σατανικά σχέδιά του. Έτσι, αφαιρούν από τον Ζάχο την στολή και το αξίωμα του. Αυτή η ενέργεια τον ταπεινώνει πολύ, ενώ ξεκινά μια προσωπική έρευνα για να αποκαλύψει τον υπαίτιο.

Αυτό τον καταρρακώνει και ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Στο πλαίσιο της έρευνας που κάνει για να τον υπαίτιο, εξαφανίζεται.

Όλοι στο Διαφάνι ανησυχούν μήπως έχει πάθει τίποτα κακό. Ψάχνουμ παντού για να τον βρουν. Οι κάτοικοι του χωριού, θα φτάσουν και στο σημείο να πιστέψουν πως ο ήρωας είναι νεκρός. Τι κρύβεται όμως πίσω από την αιφνίδια εξαφάνιση του Ζάχου στις Άγριες Μέλισσες; Εξαφανίστηκε όντως ή κάποιος του έχει στήσει μια θανάσιμη παγίδα;

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει. Το ξέρει και ο ίδιος. Όμως δεν πρόκειται να σταματήσει τις ενέργειές του προκειμένου να αποδειχθεί η σκευωρία που έχει στηθεί σε βάρος του.