Λάουρα Λάτσιου: κάνει το πρώτο βήμα για την καριέρα της

19 Μαρτίου 2022 11:50

Λάουρα Λάτσιου: κάνει το πρώτο βήμα για την καριέρα της

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, λέει ο λαός και ο λαός είναι σοφός. Η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη, μιας από τις πιο λαμπερές και διάσημες Ελληνίδες κάνει το πρώτο βήμα στην καριέρα της. Η Λάουρα μεγάλωσε και πλέον φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της.

Λάουρα Λάτσιου: κάνει το πρώτο βήμα για την καριέρα της.

Η Λάουρα, κόρη της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου, είναι μια πανέμορφη νεαρή δεσποινίς. Που έχει κληρονομήσει όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά της μητέρας της, αλλά όπως λένε όσοι την ξέρουν και τη χαρισματική της προσωπικότητα.

Μεγαλώνοντας, η Λάουρα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη

Όσοι αναζητούν διαρκώς νέα λαμπερά πρόσωπα για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, ψάχνουν φρέσκα κορίτσια σαν αυτήν. Για να τα βάλουν με κάποιον τρόπο στο χώρο της σόουμπιζ.

Έτσι, πρόσφατα, όπως αποκάλυψαν πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον της Ελένης Μενεγάκη, η Λάουρα δέχτηκε μια πολύ σοβαρή πρόταση. Πρόκειται για μεγάλη εταιρεία νεανικών καλλυντικών για να γίνει η πρέσβειρά της. Το πρόσωπο δηλαδή σε όλες τις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Λάουρα Λάτσιου: κάνει το πρώτο βήμα για την καριέρα της

Η αντίδραση της Ελένης

Η πρόταση δεν αποτέλεσε ακριβώς έκπληξη για την Ελένη Μενεγάκη. Ξέρει πόσο όμορφη και χαρισματική είναι η κόρη της. Ενώ έχει ήδη δει το γιο της Άγγελο να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας με κάθε του κίνηση.

Η Λάουρα φυσικά είπε αμέσως στη μητέρα της τα της πρότασης και οι δύο γυναίκες, μαμά και κόρη, είχαν για το θέμα μια πολύ μεγάλη συζήτηση.

Η Ελένη έχει κάνει κι εκείνη πάρα πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και ξέρει πολύ καλά το χώρο. Δεν έχει αντιρρήσεις για να μπει η Λάουρα στο χώρο αυτόν. Ούτε να ξεκινήσει να αποκτά από τώρα επαγγελματική εμπειρία. Όμως έχει τις επιφυλάξεις της τόσο για την ηλικία της μικρής, όσο και γενικά με τη δημοσιότητα.

Η Ελένη ξέρει καλά και από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να βρεθείς ξαφνικά με όλα τα φώτα στραμμένα επάνω σου και πόσο μεγάλο τίμημα έχει αυτό.

Όμως, η Λάουρα θα έχει εκείνην για να τη βοηθά και να την καθοδηγεί σε κάθε της βήμα. Και η δική της πορεία, αν αποφασίσει να την κάνει θα είναι πολύ πιο εύκολη από εκείνην της Ελένης πριν από χρόνια.

Αφού κουβέντιασαν πολύ και η Ελένη μετέφερε όλες της τις ανησυχίες στην κόρη της, οι δύο τους αποφάσισαν να το σκεφτούν και να κάνουν τις επόμενες μέρες μια ακόμη κουβέντα για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Περιοδικό Ciao