Ελένη Φουρέιρα : Το «εκρηκτικό» της show στη συναυλία του Maluma

20 Μαρτίου 2022 14:30

Ελένη Φουρέιρα

Με μία εκθαμβωτική εμφάνιση κι ένα εντυπωσιακό show, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον δικό της «τόνο» στη συναυλία του διεθνούς super star Maluma στην Αθήνα.

Η «εκρηκτική» performer έκανε το opening act στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ξεσηκώνοντας το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε ένα super show, με μοναδικά χορευτικά, τραγουδώντας μερικές από τις μεγάλες no1 επιτυχίες της, που κυκλοφορούν από την Panik Records, όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodélico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Η εντυπωσιάκή της εμφάνιση

Η Ελένη Φουρέιρα εκτός από pop idol είναι και fashion icon. Κάθε εμφάνιση της κόβει την ανάσα και όπως έχει αποκαλύψει αρκετές φορές έχει εμμονή με αυτό το ντύσιμο. Η ίδια ξέρει πολύ καλά τι και πως να το φορέσει για να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα αλλα και να λανσάρει την δική της μόδα. Όταν ανεβαίνει στην σκηνή η σεξι εικόνα της ολοκληρώνεται με το ντύσιμο που τονίζει τις σέξι καμπύλες της αλλα και το εκρητικό μπούστο της. Αυτη την φορά η Celia Kritharioti δημιούργησε ένα σύνολο ειδικά για αυτή την βραδιά πάντα μέσα στο στυλ της τραγουδίστριας .

Η απονομή του Maluma

Ο Maluma, τιμήθηκε από την Panik Records για τις συνολικές πλατινένιες του πωλήσεις στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συναυλίας στην Αθήνα!

Την πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσία του team της εταιρείας. Λίγο πριν ο Maluma ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ξεσηκώσει το κοινό, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας «Papi Juancho World Tour».

Ο Maluma πρόσφατα έκανε και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, στην ταινία «Marry Me», δίπλα στην κορυφαία Jennifer Lopez, ενώ σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records και την Sony Music, το νέο του album.