Άγριες μέλισσες spoiler: στη φυλακή Ακύλας και Μελέτης!

21 Μαρτίου 2022 08:40

Άγριες μέλισσες spoiler: στη φυλακή Ακύλας και Μελέτης!

Οι ραδιουργίες τους στις Άγριες Μέλισσες είναι γνωστές. Όμως,στη φυλακή θα βρεθούν Ακύλας και Μελέτης αφού κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια τα εγκλήματά τους. Και είναι πλέον σίγουρο ότι θα καταλήξουν εκεί.

Άγριες μέλισσες spoiler: στη φυλακή Ακύλας και Μελέτης!

Η ιστορία με τις δολοφονίες του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του αποτελεί βραχνά για τον Ακύλα και τον Μελέτη. Και τα σχέδιά τους να ρίξουν σε άλλον την ευθύνη για το άγριο έγκλημα τινάζονται στον αέρα.

Ο Θανασάκης Τόλλιας λυγίζει και ομολογεί την πικρή αλήθεια. Σύντομα οι αρχές αντιλαμβάνονται πως δεν είναι λογικό ένας νεαρός να σκότωσε εν ψυχρώ και μόνος του τόσα άτομα. Οι έρευνες συνεχίζονται όσο ο Θανάσης Τόλλιας βρίσκεται μέσα στη φυλακή, μέχρι το τηλέφωνο του Ακύλα Μεγαρίτη να χτυπήσει.

Οι Άβαντες βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι δύο αρχηγοί της οργάνωσης, ο Ακύλας και ο Μελέτης, οδηγούνται στη φυλακή, έως ότου να αποδειχθεί πως είναι αθώοι. Κάτι που, φυσικά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Τα στόματα ανοίγουν και κανείς δεν θέλει να πάρει την ευθύνη για όσα έχουν κάνει οι Άβαντες μέχρι τώρα.

Κι ενώ όλοι νόμιζαν πως έχουν γλιτώσει από τη σύλληψη και πως ο Θανασάκης πήρε την ευθύνη, η ανατροπή ήρθε για να τους ισοπεδώσει. Σύμφωνα με το MYtv, ο Ακύλας ωρύεται μέσα στο κελί, δε μπορεί να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει.

Ζητάει τη βοήθεια του Ντούνια, την ίδια στιγμή που ο Μελέτης ικετεύει τον Δούκα. Δυστυχώς για εκείνους, κανείς δεν θα ανταποκριθεί στις εκκλήσεις τους. Ο Ακύλας και ο Μελέτης παραμένουν στο ίδιο κελί, μόνοι, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον για το κακό που τους συνέβη.

Ο Ακύλας δεν θα αργήσει να χάσει ξανά το μυαλό του και να προβεί σε απαράδεκτες ενέργειες που θα βλάψουν το Διαφάνι. Η χαρά του χωριού για τη φυλάκιση του Μεγαρίτη, δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι καταιγιστικές.