Ο μιντιάκιας: κόλαση με πασίγνωστους παρουσιαστές πρωινής εκπομπής

21 Μαρτίου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μπορεί η εκπομπή τους να παίρνει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι μαζί. Ο λόγος για πασίγνωστους παρουσιαστές πρωινής εκπομπής, η προσωπική σχέση των οποίων δεν είναι και στα καλύτερά της. Και δεν αποκλείεται να έρθει τηλεοπτικό διαζύγιο.

Ο μιντιάκιας: κόλαση με πασίγνωστους παρουσιαστές πρωινής εκπομπής

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό οι εντάσεις είναι πάρα πολλές. Μάλιστα το ηλεκτρισμένο κλίμα βγαίνει και μπροστά από την κάμερα. Όχι μόνο πίσω όπου οι καυγάδες είναι πλέον καθημερινοί και ακούγονται σε όλο το πλατό. Μάλιστα οι δύο τους έχουν σταματήσει να μιλούν εκτός εκπομπής.

Γιατί γίνεται αυτό; Η μία πλευρά υποστηρίζει ότι η άλλη τη φιμώνει και δεν την αφήνει να μιλήσει. Ουσιαστικά τη φιμώνει για να γίνει εκείνη νούμερο ένα της εκπομπής. Και όλα αυτά όταν υπήρχε συμφωνία να είναι και οι δύο ισότιμοι στην εκπομπή. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και το κλίμα είναι εκρηκτικό.

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή έχει πάρει έγκριση και για τη νέα σεζόν. Και το κανάλι μιλάει με τους παρουσιαστές για να μείνουν και του χρόνου. Οι συζητήσεις μάλιστα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Και υπήρχε η αίσθηση ότι και οι δύο ήταν έτοιμοι να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Λογικά δεν έχει αλλάξει κάτι και οι δύο θα παραμείνουν στο κανάλι. Αλλά πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα είναι μαζί στην ίδια εκπομπή. Γιατί στον σταθμό έμαθαν τα επεισόδια που έχουν γίνει. Και τους κάλεσαν για εξηγήσεις. Όπου οι πληροφορίες λένε ότι φάνηκε ότι ο πάγος δεν έχει σπάσει.

Οι σχέσεις τους είναι κακές, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να στρογγυλέψουν τα πράγματα. Και να λένε ότι οι τσακωμοί γίνονται πάνω στη δουλειά και όλα είναι μέλι γάλα ανάμεσά τους. Μέλι γάλα δεν είναι και ήδη το κανάλι ετοιμάζεται να βρει μία σολομώντεια λύση στο πρόβλημα.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου και θα μείνει σε αυτή το ένα από τα δύο άτομα. Το άλλο θα φύγει για να ηρεμήσει η κατάσταση. Δεν θα φύγει όμως και από τον σταθμό, αφού έχει συμφωνήσει για το νέο συμβόλαιο. Ίσως εμφανιστεί σε άλλη (νέα) εκπομπή και φυσικά σε άλλη ζώνη.