Ελένη Ράντου: Η δραματική έκκληση της ηθοποιού για αίμα

21 Μαρτίου 2022 11:00

Ελένη Ράντου: Θετική στον κορονοϊο η ηθοποιός

Η Ελένη Ράντου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε μία δραματική έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν αίμα για μία γυναίκα που βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι.

Ελένη Ράντου: Η δραματική έκκληση της ηθοποιού για αίμα. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά κάνει Έκκληση για βοήθεια σε όσους την ακολουθούν.

Την Κυριακή ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να πάνε να δώσουν αίμα για μία γυναίκα. Που όπως έγραψε βρέθηκε βαριά χτυπημένος στο κεφάλι και λιποθύμησε στο δρόμο χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος λόγω χειρουργικής επέμβασης

“Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί της οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία στην Καλλιθέα. Ώρα συμβάντος 12- 1 το μεσημέρι. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πως έγινε, παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο, που κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει. Παρακαλώ κοινοποιήστε!”

Ελένη Ράντου