Χρήστος Μάστορας – «Αν»: no1 YouTube trend σε περίπου 24 ώρες!

22 Μαρτίου 2022 00:14

Ο Χρήστος Μάστορας «μαγεύει» για ακόμα μία φορά με τη νέα του επιτυχία «Αν», καθώς το music video έγινε no1 trend στο YouTube σε περίπου 24 ώρες!

Ο πολυτάλαντος frontman του no1 συγκροτήματος MEΛISSES υπογράφει σκηνοθετικά το εντυπωσιακό music video, στο οποίο τον βλέπουμε ως άγγελο που έχει παγιδευτεί απ’ την αγάπη.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα σε μουσική και στίχους των Arcade, που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε από το κοινό και βρίσκεται σταθερά στο top10 του ραδιοφωνικού airplay. Το τραγούδι συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι MEΛΙSSES και αποτελεί το τρίτο solo τραγούδι του Χρήστου Μάστορα μετά τα άκρως επιτυχημένα «Δεν Έχω Ιδέα» και «Ένα Λεπτό».

Εντυπωσιάζει ως άγγελος στο νέο του music video

Ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζει και με εικόνα τη νέα μεγάλη επιτυχία «Αν», μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που συγκλονίζει!

Ο πολυτάλαντος frontman του no1 συγκροτήματος MEΛISSES υπογράφει σκηνοθετικά το music video, στο οποίο τον βλέπουμε ως άγγελο που έχει παγιδευτεί απ’ την αγάπη.
Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Αν», μία δυνατή και τρυφερή μπαλάντα σε μουσική και στίχους των Arcade, που κυκλοφορεί από την Panik Records, αγαπήθηκε από το κοινό και βρίσκεται σταθερά στο top10 του ραδιοφωνικού airplay.

Το τραγούδι συνεχίζει το σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχουν χαρίσει οι MEΛΙSSES και αποτελεί το τρίτο solo τραγούδι του Χρήστου Μάστορα μετά τα άκρως επιτυχημένα «Δεν Έχω Ιδέα» και «Ένα Λεπτό».