MasterChef 2022: ο Βασίλης Βαλέχας σχολίασε τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής

22 Μαρτίου 2022 09:04

MasterChef 2022: ο Βασίλης Βαλέχας σχολίασε τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής

Ο Βασίλης Βαλέχας που πρόσφατα αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef 2022, ήταν καλεσμένος στην πρωϊνή εκπομπή του Star για να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 2022: ο Βασίλης Βαλέχας σχολίασε τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Βασίλης Βαλέχας σχολίασε όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι και δεν παρέλειψε την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Ο Δημήτρης μαγειρικά είναι έμπειρος, αλλά είχε καταλάβει ότι στενεύει ο κλοιός». Είπε αρχικά στο «Breakfast@star». Ο μόνος που δεν χάρηκε με την αποχώρηση του Μπόμπαινα ήταν ο Γιάννος.

«Ο Γιάννος με τον Μπόμπαινα είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο Γιάννος ήθελε να έχει μια επαφή με την Μπλε ομάδα. Ήθελε να έχει σύμμαχο τον Δημήτρη. Η Μπλε Ομάδα δεν αντέχει να χάσει για 5η φορά». Πρόσθεσε κλείνοντας ο Βασίλης για την πορεία της ομάδας στις δοκιμασίες.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλη την ημέρα της αποχώρησής του

«Έσωσα τον Δημήτρη γιατί έπρεπε να προχωρήσω για ένα θέμα προσωπικό και δεν μπορώ να παραμείνω άλλο. Ποιος θα το περίμενε, ούτε ο ίδιος το πιστεύει. Απλά θεώρησα ότι θα ήταν διπρόσωπο γι’ αυτόν να τον χαιρετήσω, οπότε δεν είχα λόγο να τον χαιρετήσω. Θα μου λείψουν τα παιδιά που έκανα παρέα, όλο το λεγόμενο red team. Επειδή όταν θα το δούμε θα έχει τελειώσει το MasterChef ελπίζω να το έχουν απολαύσει όσο μπορούνε. Μπορεί να είναι κοινότυπο αλλά επί της ουσίας αυτό είναι, να κρατάμε τα καλά».

Ο Βασίλης Βαλέχας σε προηγούμενες δηλώσεις του μέσω skyppe στη ίδια εκπομπή είχε πει:

«Ο Δημήτρης μες στον διαγωνισμό δεν έχει να κάνει με το μαγειρικό κομμάτι που λέει ότι τον μειώνουμε και τον ξεφτιλίζουμε. Δεν έχει καμία σχέση. Ο Δημήτρης, όλοι ξέρουμε, είναι τριάντα χρόνια μάγειρας. Απλώς έχει καταφέρει αντί να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως μάγειρα να ασχολιόμαστε με τον Δημήτρη ως προσωπικότητα. Και όχι με μία προσωπικότητα, αλλά με τις πενήντα προσωπικότητες του». Δήλωσε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2022.

Ενώ είχε κάνει και τη σωστή πρόβλεψη

«Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει σκεφτεί δυο, τρία σενάρια μπροστά από αυτό που είπε! Εύκολα γράφει ένα σενάριο το παιδί. Είναι μοναδικός σε αυτό που κάνει. Για μένα έχει μπει ξεκάθαρα για να κάνει σόου και θέλει συνέχεια να είναι τα φώτα στραμμένα πάνω του. Είμαι σίγουρος 100% ότι θα φύγει στις δύο, τρεις επόμενες δοκιμασίες και βάζω το χέρι μου στη φωτιά». Είχε δηλώσει αμέσως μετά την αποχώρησή του.