Μόνο στο CIAO: Αποκλειστικό: Έχασαν το μωρό Πάρης – Τάμτα!

4 Νοεμβρίου 2019 10:11

Παρταμ

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα πέρασαν πρόσφατα το δικό τους προσωπικό δράμα και αυτό ήταν που τους οδήγησε στο ταξίδι που έκαναν πρόσφατα στην Πάρο.

Οι εικόνες του Πάρι Κασιδόκωστα και της Τάμτας να ταξιδεύουν με το αεροπλάνο της γραμμής προς την Πάρο, κυκλοφόρησαν, εντυπωσίασαν και σχολιάστηκαν πολύ. Αυτό, όμως που δεν ήξερε κανείς, είναι το γιατί πήγαν στο όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ναι, για ξεκούραση και ολιγοήμερες διακοπές. Γιατί τώρα, όμως; Ο Πάρις και η Τάμτα πήραν μαζί τους, στις βαλίτσες τους ένα μεγάλο πολύ προσωπικό τους μυστικό και ο λόγος των διακοπών τους ήταν να ηρεμήσουν, να απομονωθούν και να ξεπεράσουν μια μεγάλη απώλεια που έζησαν τις προηγούμενες μέρες. Και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά την επιστροφή τους από το Λος Άντζελες.

Παρταμ

Η απίστευτη χαρά

 Το καλοκαίρι ο Πάρις και η Τάμτα βρέθηκαν για αρκετές μέρες στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, μια πόλη που οι Πάρης ξέρει πολύ καλά, καθώς εκεί σπούδασε και πέρασε αρκετά από τα χρόνια της νεότητάς του. Επίσης εκεί είναι και η Μέκκα του κινηματογράφου και των τεχνών γενικότερα και ο Πάρις δεν παύει να είναι και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών, ενώ και η Τάμτα δεν παύει να κυνηγάει κάθε ευκαιρία για διεθνή καριέρα.

Στο Λος Άντζελες, όμως, τους συνέβη κάτι πολύ πέρα απ’ όλα αυτά, κάτι που δεν συγκρίνεται με καμία επιτυχία και καριέρα, κάτι πολύ προσωπικό, που τους έκανε να πετάνε από ευτυχία. Η Τάμτα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες από το πολύ στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ανακάλυψε ότι περιμένει το παιδί τους.

Για το ζευγάρι αυτή η αποκάλυψη ήταν μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της σχέσης τους. Όπως λένε και οι δύο, ένα παιδί δεν είναι στα επιτακτικά τους σχέδια, με την έννοια ότι δεν το “κυνηγάνε”, όπως δεν είναι στα επιτακτικά τους σχέδια και ο γάμος. Είναι, όμως, πολύ καιρό μαζί, ο έρωτας και η αγάπη τους είναι δεδομένα και ένα παιδί θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσουν αυτή την προσωπική σχέση και ευτυχία. Οι δύο τους επέστρεψαν στην Αθήνα πανευτυχείς, κάτι που διαπίστωσαν όλοι όσοι τους είδαν εκείνο το διάστημα. Και άρχισαν να κάνουν σχέδια.

Παρταμ

Τα χαμόγελα πάγωσαν

Η ευτυχία τους, όμως, κράτησε πολύ λίγο. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ζούσαν για ένα διάστημα στον “αστερισμό” της προοπτικής που ανοίχτηκε μπροστά τους, μίλησαν σε ελάχιστους ανθρώπους για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας και κυρίως στα μέλη των οικογενειών τους, που φαίνεται ότι χάρηκαν πολύ στο άκουσμα της είδησης. Όσοι έβλεπαν τον Πάρι και την Τάμτα εκείνες τις μέρες, παρατηρούσαν αμέσως πόσο φωτεινά ήταν τα πρόσωπά τους, ενώ ο επιχειρηματίας ήταν απόλυτα προστατευτικός με τη σύντροφό του. Πάντα είναι, αλλά εκείνη την περίοδο πιο πολύ από ποτέ.

Όμως, τα χαμόγελα και τα σχέδια δεν κράτησαν πολύ. Λίγες μέρες αργότερα, στην πολύ κρίσιμη πρώτη φάση της εγκυμοσύνης, η Τάμτα έχασε το μωρό.

Ο Πάρις στάθηκε στο πλευρό της εκείνες τις τόσο δύσκολες ώρες και όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι έχουν ο ένας τον άλλον για στήριγμα.

Μόλις η Τάμτα συνήλθε, ο Πάρις ήταν εκείνος που πρότεινε να κάνουν εκείνη την απόδραση στην Πάρο, για να απομονωθούν για λίγο, να ξεκουραστούν και να προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους τη μεγάλη αυτή ατυχία. Όπως και έκαναν και πλέον κοιτάνε για μια ακόμη φορά μπροστά.

Παρταμ