Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το επικοινωνιακό τοπίο

23 Μαρτίου 2022 07:45

Το επικοινωνιακό τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και δεν επιτρέπει να βρισκόμαστε σε απόλυτη ισορροπία με τη λογική. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε υποσχέσεις και παράλογες δεσμεύσεις που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το επικοινωνιακό τοπίο και επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματα με έντονο τρόπο δεν επιτρέπει να βρισκόμαστε σε απόλυτη ισορροπία με τη λογική. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε υποσχέσεις και παράλογες δεσμεύσεις που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Οφείλουμε λοιπόν να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από συμπεριφορές που μπορεί να πληγώσουν. Καθώς το πιθανότερο είναι να εκτεθούμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Δεν είναι εφικτό να λειτουργήσουμε με διάκριση και ξεκάθαρη σκέψη.

Με δεδομένο τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό να βρίσκονται στα ύψη είναι προτιμότερο να πάρουμε αποστάσεις. Και να αποφύγουμε σημαντικές δεσμεύσεις που μπορεί να μας εγκλωβίσουν σε παγίδες. Η συγκεκριμένη συνθήκη ευνοεί την ενασχόληση με την τέχνη, τον εσωτερισμό και τον διαλογισμό. Κάθε είδους προσευχή που θα μας φέρει σε επαφή με το θεό που κρύβουμε μέσα μας. Είναι δεδομένο πώς θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε παλιότερες καταστάσεις δείχνοντας κατανόηση, πίστη και έντονο ψυχικό δυναμικό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μας την δυνατότητα να βρεθούμε με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και να περάσουμε όμορφα.

Η ενασχόληση με πνευματικά αντικείμενα και φιλοσοφικές αναζητήσεις μας φέρνει πιο κοντά με προσωπικότητες που μπορούν να μας δώσουν πολλά στο πεδίο των πληροφοριών.

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Κριό με τη Σελήνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα δυναμικό πρωινό με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Η πύρινη φλόγα που καίει μέσα μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να κατασταλάξουμε σε μία νέα προσωπική θεώρηση των πραγμάτων.

Αργά το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Υδροχόο επιταχύνει τις εξελίξεις και μας φέρνει πιο κοντά σε ομάδες και συλλογικές προσπάθειες. Μέσα από την αισιοδοξία και την ανάγκη να λειτουργήσουμε αρμονικά εντός ενός συνόλου βρίσκουμε νόημα για τη ζωή και δρομολογούμε τα μελλοντικά μας σχέδια. Μοναδικές στιγμές διασκέδασης, χαράς και πάθους μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν απογειώνοντας το κέφι και την θετική διάθεση.

myastro