Άρον Άρον: Το νέο τραγούδι απο τις Άγριες Μέλισσες

23 Μαρτίου 2022 00:38

 

«Άρον Άρον» περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» να κυκλοφορήσει το ομότιτλο τραγούδι από τη στιγμή που το πρωτάκουσαν ερμηνευμένο από τη Δανάη  Μιχαλάκη, την τηλεοπτική Δρόσω. 

Μόνο που ο Alex Sid, που υπογράφει πάντα  τη μουσική της σειράς, μαζί με τη στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, επεφύλασαν τη συμμετοχή – έκπληξη του Γιάννη Κουκουράκη στο τραγούδι, ο οποίος εντυπωσιάζει και με τις φωνητικές του ικανότητες.

Μάλιστα, οι δυο αγαπημένοι πρωταγωνιστές το τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», όπου ο Alex Sid μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, παρουσιάζουν μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις της σεζόν. Χθές  έριξαν αυλαία, με guest καλεσμένους τον Σπύρο Σταμούλη, την Μαρία Κίτσου και την Ευτυχία Μητρίτσα, ενώ ετοιμάζονται για εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Το «Άρον Άρον», όπως και όλα τα τραγούδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Μετά τα δράματα στις Άγριες Μέλισσες έρχονται και τα ευχάριστα γεγονότα. Ένας αρραβώνας γεμίζει χαρά το Διαφάνι, αφού  Κωνσταντής και Δρόσω ξεπερνούν τα προβλήματα και  βρίσκουν επιτέλους τον δρόμο τους.

Άγριες μέλισσες spoiler: αρραβωνιάζονται Κωνσταντής και Δρόσω!

Ο  Κωνσταντής και η Δρόσω, είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να τα αφήσουν όλα πίσω. Και αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν.

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως πέρασε από σαράντα κύματα. Αλλά θα καταφέρουν τελικά στο τέλος να είναι και πάλι μαζί καθώς η αγάπη θα είναι αυτή που θα νικήσει. Κι έτσι δεν θα τους αφήσει να τραβήξουν για ακόμα μια φορά χωριστούς δρόμους.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο Νώντας θα είναι εκείνος που θα ανακαλύψει το ύποπτο σχέδιο της Ρένας και του Δάκη. Οι οποίοι για δικούς του λόγους θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο. Έπειτα από αυτή την ανακάλυψη, ο Κωνσταντής και η Δρόσω έρχονται ακόμη πιο κοντά.

Βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα για τον αρραβώνα τους, αφού υπάρχουν αντιδράσεις. Με πρώτη και καλύτερη φυσικά τη Μυρσίνη που από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις της. Η Μυρσίνη δεν μπορεί να το χωνέψει.