Η γη της ελιάς spoiler: μαλλί με μαλλί Αρετή και Εύα

23 Μαρτίου 2022 09:10

Η γη της ελιάς spoiler: μαλλί με μαλλί Αρετή και Εύα

Ο Στάθης ζει ένα μεγάλο έρωτα στη Γη της Ελιάς αφού βρήκε στην Εύα τη γυναίκα που περίμενε όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια, ο έρωτάς του κρύβει πολλά εμπόδια και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον βλέπουν με μισό μάτι.

Η γη της ελιάς spoiler: μαλλί με μαλλί Αρετή και Εύα.

Η Αρετή για παράδειγμα έχει αποδείξει ότι δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα. Και να χάσει τον άνδρα της έπειτα από όλες αυτές τις δοκιμασίες που έχουν περάσει. Έτσι, δεν θα αργήσει η μέρα που θα πάει να λογαριαστεί με την Εύα.

Και η συγκεκριμένη σκηνή δεν θα αργήσει να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές! Η Αρετή μαθαίνει ποια είναι η Εύα Δήμα και η μεγάλη σύγκρουση δεν θα αργήσει. Η Μανιάτισσα βγαίνει από μέσα της, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να πιάνονται στα χέρια.

Έχοντας ανεχτεί, πλέον, πολλά από τον σύζυγό της, αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή. Πρώτα, όμως, θα βάλει στη θέση της την ερωμένη του, κάνοντάς της τη ζωή πολύ δύσκολη.

Μόλις η Αρετή ενημερώνεται από τη Χρυσούλα πως η ερωμένη του συζύγου της είναι η γυναίκα που ψώνισε από το κατάστημά της, η νέα πολιτική μηχανικός της Μάνης, γίνεται έξαλλη! Χωρίς δεύτερη σκέψη, πηγαίνει έξω από το σπίτι που νοικιάζει και ξεκινάει έναν ατελείωτο καυγά.

Μόλις η Εύα ανοίγει την πόρτα, η Αρετή της ορμάει και την αρπάζει από τα μαλλιά. Αμέσως μετά της ρίχνει ένα δυνατό χαστούκι, με τις δύο ηρωίδες να μάχονται δίχως έλεος.

Η Εύα προσπαθεί να την ηρεμήσει, να την διώξει από πάνω της. Η Αρετή συνεχίζει να της επιτίθεται, θέλοντας να την κάνει να πληρώσει… Πώς θα γλιτώσει από τα χέρια της η Εύα; Και πώς θα αντιδράσει ο Στάθης όταν μάθει τι συνέβη;