Σταμάτης Κραουνάκης για Μποφίλιου: «Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα»

23 Μαρτίου 2022 10:00

Σταμάτης Κραουνάκης: «Τη σκότωσε στο ξύλο κι έλεγε ότι έπεσε από τις σκάλες»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε την επικαιρότητα αλλά και τα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τη Νατάσα Μποφίλιου.

Σταμάτης Κραουνάκης για Μποφίλιου: «Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης Για ακόμη μία φορά πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και σχολίασε την Ελεονώρα Ζουγανέλη τα όσα ακούγονται το

τελευταίο διάστημα εναντίον της Νατάσσας Μποφίλιου σχετικά με την συναυλία που έδωσε για τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά

αναφέρθηκε  και στα όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την επικείμενη συνεργασία τους μιλώντας με θερμά λόγια για την τραγουδίστρια.

“Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής. Αλλά εγώ είμαι ευτυχής, μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να

δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη”.

Νατάσα Μποφίλιου: «Έχω αλλάξει επτά σχολεία - Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου»

Η συζήτηση έφτασε και στην ανάρτηση που είχε κάνει ο γνωστός καλλιτέχνης για τον Γιώργο κιμούλη και τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας

«Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται».

Φυσικά ο Σταμάτης Κραουνάκης Μίλησε και για τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκύψει για την συναυλία που έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου εναντίον του πολέμου που εξελίσσεται εδώ και ημέρες στην Ουκρανία «Ας την αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα, που την κάνει και καλά τη δουλειά της. Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα».

Να θυμίσουμε ότι υπήρχαν έντονες αντιδράσεις κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο με μπροστάρη τον Αντώνη Καφετζόπουλο

που μίλησαν αρνητικά εναντίον της πρωτοβουλία της νατάσσας Μποφίλιου να τραγουδήσει εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία.

Η τραγουδίστρια έδωσε τις δικές της απαντήσεις σε όλους όσους μιλήσανε εναντίον τους λέγοντας που στέκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο που περνάει δύσκολα.